Design Hét Budapest – Nyitott Stúdiók – Industreal & Neuga

Az INDUSTREAL design stúdió mindennapjait egyedi tárgyak és installációk, belső terek tervezése tölti ki. A Design Hét Budapest Nyitott Stúdiók programsorozat keretében a NEUGA motorépítő csapattal tartanak közösen rendhagyó műhelynapot impozáns gyárudvarukon. 

_DSC7083

Az Industreal design stúdiót Prókai Ádám és Halász Előd alapította. A stúdió bárki számára elérhető, magas színvonalú, komplex, mégis művészeti szemléletű megoldásokat kínál, melyek mind átgondoltságukban, mind rugalmasságukban alkalmazkodnak a felhasználói igényekhez. A tervezés során megoldásaikat a kivitelezés oldaláról közelítik meg, az igény megformálása után az anyagból kiindulva és saját intuícióikra hagyatkozva valósítják meg elképzeléseiket. A stúdió tevékenységének palettájára a belsőépítészeti tervezés mellett apránként felkerült az önálló, egyedi tárgytervezés és a kis szériás kivitelezés is. 

_DSC7016 _DSC7033 _DSC7059

“Tárgyainkat legtöbb esetben az időtállóság kultúrája inspirálja. Tömör fából, komoly falvastagságú fém anyagokkal, ugyanakkor finom részletekkel ruházzuk fel munkáinkat. Erre ma egyre inkább van igény. Nagyon sokan felismerik az egyszerűség és a funkció élményét. Sokan választanak már konfekció helyett régi, felújított bútorokat, és egyre többen érdeklődnek az új tervezésű, kis szériás bútorok iránt is” – mondja Ádám.

_DSC7073 _DSC7040 _DSC7048

Ha szeretnétek személyesen megismerkedni a tervezőkkel és bepillantani a design stúdió kulisszái mögé, látogassátok meg a stúdiót a Design Hét alkalmával! Ami egész biztosan lesz: autó-motor-kerékpár kiállítás, motorépítés, és persze hegesztés minden mennyiségben!

HELYSZÍN: Industreal design studio

CÍM: 1077 Rottenbiller utca 31. (az udvarban)

IDŐPONT: október 14., 11:00-20:00

REGISZTRÁCIÓ: a program ingyenes, regisztráció nem szükséges

fotók: Rácmolnár Milán