Hazai tervezőkkel fog össze a DOT for You

Februárban indítja útjára a DOT for You hazai papír márka ESSENCE névre keresztelt termékét, egy különös figyelemmel összeállított ajándékcsomagot. A havonta megújuló válogatás állandó szereplői a márka saját noteszei és füzetei, melyek ékszerek, kerámiák és egyéb hazai designtermékek társaságában alkotnak egyedi, ízléses ajándékcsomagot.

Baglyas Erika, a márka alapítója hisz abban, hogy az az életérzés, amit a DOT for You saját termékein keresztül üzenni kíván, más hasonló márkák termékeiben is megtalálható. Szívesen gondolkodik és dolgozik együtt másokkal, mert ez mindig új energiával tölti fel. Az ESSENCE sorozat első csomagjában szereplő SOCIÉTÉ notesz is közös gondolkodás eredménye: a közép-európai kreatív közösség új platformjaként induló Société Budapesttel megvalósult inspiráló együttműködés keretében született meg az arany élmetszett füzet kollekó.

DOT for You © Baglyas Erika

Az ajándékcsomag ötlete mögött egy sokkal praktikusabb magyarázat is áll: ezúttal egy pakkban megkaphatjuk mindazt a jót, aminek beszerzésére más esetben a fél délutánunkat rááldoznánk. “A tanácstalan férfi vásárlókra is gondoltunk, akik gyorsan és egyszerűen akarják elintézni a vásárlást, minőségi megoldást találva rövid idő alatt. Ezzel a dobozzal nem lőhetnek mellé.”

DOT for You © Baglyas Erika
DOT for You © Baglyas Erika

Az első, februári csomagba az exkluzív, sötétkék és púder színekben elérhető SOCIÉTÉ notesz, a the Mama Kin 14 karátos arannyal bevont fülbevalója, a Virágos Pagony virágmagjai és egy ZEBRA teleszkópos golyóstoll kerül a FIÓK design papírboltból.

A termékcsomag már elérhető a DOT for You webshopjában. Ez a különleges ajánlat kizárólag februárban érvényes, a csomagok száma limitált.