Asszonyok

Június 9-én új design vásár várja az érdeklődőket a belváros szívében, a K11-ben! Az ASSZONYOK kreatív csapata Vásárfia nevű eseményén hazai tervezők kis szériás termékeivel ismerkedhetnek meg a látogatók, izgalmas workshopokon vehetnek részt, de lesznek finomságok is és jó zene – igazi nyári mulatságra számíthatunk!

Az ASSZONYOK egy szerencsés baráti találkozás révén létrejött kreatív színtér, amely rendezvények szervezését, érdekes emberek összehozását tűzte ki célul, hogy együtt, kreatívkodjanak, önfejlődjenek, egymástól tanuljanak, karitatívkodhassanak, véleményt cseréljenek, vagy csak egyszerűen együtt szórakozzanak egy folyamatosan bővülő alkotó közösség részeként. Hét csodálatos nő, hétféle gondolkodásmód, hét stílus – ez egyesül az ASSZONYOK szárnyai alatt.

A VÁSÁRFIA különleges vásár és mulatság alkalmával a látogatók személyesen találkozhatnak Radics Anikó illusztrárorral, a Shamobags, a Lagerda, a SUSU Keramika, a Redone, a Travelling Fox Design, A JUSTA, a Bibiee, a Walosagom, az elk.streetwear, a wild weirdo, az Afrikai Szabóság és a Croocus tervezőivel, részt vehetnek az Artkores workshopján és festhetnek pólót a Bimbadesignnal és Bandula Arankával is.

Radics Anikó
Shamobags
Travelling Fox Design
Artkores
Bimbadesign & Aranka Bandula workshop

Szóval ha izgalmas, kreatív időtöltésre vágytok, látogassatok el június 9-én a K11-be (Király utca 11.) és ismerkedjetek meg az alkotókkal és tapasztaljátok meg magatok is az alkotás örömét az ASSZONYOK csapatával!

Az esemény részleteivel kapcsolatban ITT találtok több infót.