Kaweco és Nuuna a Stilshopban

Gyönyörű újdonságokkal bővült a Stilshop kínálata – a Fiók papírbolttal való együttműködésünknek köszönhetően az általuk forgalmazott német Kaweco és Nuuna márkák szuper minőségű és megjelenésű tollai és jegyzetfüzetei mostantól széles választékban megtalálhatóak a Stilshop polcain is! Még egy ok, amiért érdemes hozzánk benézni!

Jóllehet a Stilshop elsősorban hazai tervezők designboltja, ezeknek a vagány és izgalmas német desingtermékeknek mégsem tudtunk ellenállni! Szerencsére szigorú színpalettánknak és termékfókuszunknak következtében tökéletesen illenek a hazai tervezők hasonló típusú és színvilágú munkái közé – színesítve a bolt amúgy sem egyhangú palettáját!

A Nuuna jegyzetfüzetmárka Red Dot design díjas termékei múzeumshopok és design boltok népszerű darabjai szerte a világon. Füzeteiket a legjobb minőségű svéd papírokból készítik, lapjaikat varrot gerinc tartja össze, így kényelmesen és teljesen kinyithatóak, mégsem szakadnak ki a lapok. Erős és ellenálló műbőr kötésüket egyedi szitázott grafikákkal látják el, ennek köszönhetően színeik élénkek és tartósak. Limitált kiadású darabjai a gyűjtők kedvencei!

A Nuuna szellemiségének megfelelően a füzetek minden egyes alkotóeleme a legjobb minőségű környezetbarát alapanyagból készül: 120 gr-os Munken fine papírra nyomott ponthálós lapjaik elég vastagak ahhoz, hogy a tinta ne üssön át rajtuk, tapintása finom, selymes, öröm ráírni. A fenntarthatóság a német cég egyik fontos alapértéke: minden termékük környezetbarát alapanyagokból és természetes eljárásokkal készülnek, bevételük egy részét az esőerdők megóvására fordítják.

A szintén német Kaweco cég tollai kollekciónk legújabb darabjai – úgy éreztük, hogy az általunk forgalmazott szépséges füzetek mellé hasonló minőségű tollakat is illene kínálnunk! Így akadtunk a Kaweco tollakra, melyek széles kínálata mostantól nálunk is elérhető!

“Kicsi a zsebben, nagy a kézben” – hirdeti a Kaweco szlogenje, utalva a tollak kényelmes kis méretére és szuper minőségére, legyen szó akár az általunk oly nagyon kedvelt töltőtollakról, vagy golyóstollakról és ceruzákról.

Az 1883-ban alapított népszerű márka 1972-ben robbant ben újra a köztudatba jellegzetes nyolcszögletű kialakítású Sport szériájával, mely a müncsheni Olimpiai Játékok egyik ikonikus darabjává vált. Írószerrajongók örömére ezt a szériát az elmúlt évektől fogva újragyártja a Kaweco, változatlan formavilággal, különleges anyagokból – alumíniumból, acélból, sárbarézből és műanyagból. A töltőtollakhoz természetesen patronok széles színválasztékát is kínáljuk – csak választani lesz majd nehéz!

Szeretettel várjuk a papír és írószer rajongókat a Stilshopban – kezdd stílusos darabokkal a szeptembert!