Kookta – konyhai kiegészítők

Nem régiben fedeztem fel a Pozsonyi úton a Kookta kis üzletét – konyhai kiegészítők széles választéka, színes, vidám ötletes kellékek főzéshez-sütéshez minden mennyiségben…

A Kőszegi Krisztina, az üzlet tulajdonosa így mutatja be a Kooktát néhány mondatban:

“Szenvedélyes hobbiszakácsként sok külföldi újság megfordult a kezemben. Mindegyikben találkoztam olyan termékkel, amelyikbe első látásra beleszerettem. Az volt az elképzelésem, hogy legyen egy bolt, ahol  ezek a gyönyörű eszközök kedvező áron megvásárolhatóak. Így született meg a Kookta.”

“Színes, vidám, jó minőségű praktikus termékeket válogattam össze a bolt kínálatába. Célom természetesen, hogy választékot folyamatosan bővítsem a vevői igényeknek és a piacon folyamatosan megjelenő új termékeknek megfelelően.
Szeretném, ha a Kooktában mindenki megtalálná azt, amit keres és termékeinkkel hasonló örömet szerezne magának, barátainak, családtagjainak, mint amilyet nekünk okoznak nap mint nap.”

A Kookta termékeit a XIII. kerületben, a  Pozsonyi út 16. szám alatt találjátok, ha pedig nincs kedvetek a negyven fokban kirándulni, webshopjukban megrendelhetitek a  kínálatukban szereplő termékeket.

www.kookta.hu