AIAIAI

AIAIAI

Régi kedvencem a dán AIAIAI kreatív csapata. Vadiúj fülhallgatójuk, a TMA-1 füles most jelent meg a piacon.

AIAIAI

Az új TMA-1-et a KiBiSi dán design stúdió tervezte, és világhírű lemezlovasok tesztelték. A fülhallgató nevét az Űrodüsszeia egyik gépéről kapta. Anyaga matt fekete gumi, nylon és műanyag. Nagyszerű visszafogott vonalvezetés, semmi cifrázás, csak a szükségesek, mindez magas technológiai háttérrel, sok év fejlesztési tapasztalat eredményeképp jött létre. A gyártó logója is csak  alig vehető észre.

AIAIAI

Az AIAIAI akkor keltette fel érdeklődésemet, mikor megláttam a nyolcvanas évek Walkman fejhallgatóit idéző füleseiket, mondanom sem kell, egyből beleszerettem a fehérbe, de a színesek is nagyon tetszenek. Nagyon szeretem, mikor a design a lehető legegyszerűbb, ugyanakkor van mondnaivalója és még humoros is, és ezt mind megtaláltam a Tracks sorozat darabjaiban.

AIAIAI

AIAIAIAIAIAI

Az AIAIAI stúdió a dán design egyik központi szereplője. 2005-ben jött létre a legendás A House kreatív bölcsőjében, ami 5-6 évvel ezelőtt arról volt híres, hogy Koppenhága élvonalbeli kreatív fiataljai itt verődtek össze, gondolkodtak, alkottak és a tetőteraszon hatalmasakat buliztak. (Az A House épületeggyüttese az óta komoly rehabilitáción ment át, ma 200 apartmanból álló hatalmas épületegyüttes, üzletekkel, éttermekkel, kereskedelmi egységekkel a koppenhágai kikötő mellett.)AIAIAIAIAIAIAIAIAI

AIAIAI