Ő is Tilda Swinton

Tilda Swintonról nem sokan állítják, hogy szép nő. Színészi képességeit persze már kevésbé lehet kétségbe vonni, de megkockáztatom, egyesek még nőnek sem neveznék. Én egyébként a brutális jelzővel szoktam illetni, de pozitív értelemben. Hiába éri kritika a megjelenését a vörös szőnyegen, én mégis mindig kedvtelve figyelem az Oscar-díjas színésznő szerepléseit. Bármit is vesz fel, egyszerűen vibrál. Jaj, most írjam azt a bizonyos elcsépelt szót? Na jó, szóval tudjátok, a „kisugárzás”. Ha felbukkan, minden szempár rá szegeződik. Valaki elismerően bólogat és imádja őt, mások azonban kemény kritikával illetik. Én a rajongótábort erősítem, ugyanis nagyon tetszik, hogy nem megszokott, nem elvárt, és semmi esetre sem sablonszürke jelenség! A vörös szőnyegbe csupán hajszínével olvad bele. 🙂

Arra gondoltam, hogy olyan arcát mutatom most meg Nektek, amit talán nem ismertek és felfedezitek, bizony ő is nőből van, nem is akármilyen alapanyagból. Persze a tökéletes smink és hajkorona mit sem ér önmagában, ahhoz, hogy ilyen fotók születhessenek, kell Tilda egyedisége is.

Tilda érdeklődése nem „csak” a filmre és a színházra korlátozódik, képzőművészekkel is dolgozott már és élő installációban is szerepelt. Ezen kívül videoklipben is láthattuk már, hiszen feltűnt az Orbital együttes The Box című videójában. Legnagyobb örömömre pedig a divatszakma is felfigyelt rá. A Pringle of Scotland például nemcsak kampányfotókat, hanem rövidfilmet is készített vele. De ez még nem minden. Nemrégiben a Pomellato kampányában is Tilda Swinton népszerűsítette az ékszereket.

Láthattuk továbbá a májusi Dazed & Confused címoldalán is, eszméletlen hajkoronával. Szerintem csodaszép.

Ezen kívül megjelent az Another magazinban is, ahol Mark Fast, Mary Katrantzou, Sandra Backlund, Peter Pilotto, Louise Goldin és Craig Lawrence kreációiban pózolt.

[poll id=”6″]