Newington Green Road 76, London

Newington Green 76

A londoni illetőségű Amenity Space építésziroda legfrisebb munkája, a májusban átadott négy szintes apartman Londonban, a Newington Road 76 szám alatt található.

Newington Green 76

A Newington Green 76 keskeny épülete újragondolt építészeti megoldásaival két építészeti időszakot összekötve friss színfoltot képez a hagyományos londoni utcaképben, és újabb bizonyítok szolgáltat arra, hogy régi és új, modern és klasszikus tökéletesen megférhet egymás mellett.

Newington Green 76

Az épület megjelenésében finoman utal a környék jellemző építészeti vonásaira, anyaghasználatára, ugyanakkor karakteres új vonalat is képvisel a környék építészeti megoldásai mellett. A tervezési folyamat során Islington városrész korábbi városfejlesztési igazgatója úgy nyilatkozott az épületről, mint a kerület legjobb foghíj-épület tervéről.

Newington Green 76

A fenntarthatósági és környezetbarát szempontok maximális figyelembevétele alapvetően meghatározó volt a kivitelezés során, mégis a helyi közösség számára elérhető épület jött létre.

Newington Green 76

A belsőépítészeti megoldások jellemzően a különféle anyagok kontrasztjára épülnek – a finoman megmunkált felületek és a szinte teljesen natúr burkolati elemek erőteljesen hangsúlyozzák egymást.

Newington Green 76

A különböző felületek mellett a színek is fontos hangsúlyt kapnak. Látványos, ahogy a megfelelő színek használatával a gyakorlatilag teljesen egyszerű vonalú terek egy pillantás alatt életre kelnek.

Newington Green 76

Newington Green 76

www.amenityspace.co.uk