Ki lesz az év enteriőrstylistja?

Mono

Az egyik dolog, ami miatt igen szimpatikus nekünk a Mono tevékenysége az, ahogy időről időre különböző formában igyekeznek teret biztosítani az új tehetségek számára. Ostrom utcai galériájuk fiatal képzőművészeknek teremt lehetőséget a bemutatkozásra, aktuális projektjük pedig az igazi enteriőrstylistot keresi. Részletekért olvassatok tovább!

Mono

A 4szoba.hu a Mono Fashion és annak saját márkája, a Nubu csapatával közösen hirdet pályázatot enteriőrstylistok számára. A feladat a Nubu HOME kollekciójának bemutatása eltérő koncepciók szerint a Mono Fashion egyik kirakatában. A pályázat célja valóban ötletes, innovatív installációk bemutatása, amelyek a megszokottól eltérő módon, kreatívan, akár a humort sem nélkülözve mutatják be a HOME kollekció darabjait. Mindenképpen egyedi, meghökkentő és különleges pályamunkákat várunk.

Pályázati kiírás

Elsősorban olyan érdekes megoldásokra gondolunk, amelynek eredményeként megszületett a Bouquet chair. Tervezője, Tokujin Yoshioka különösebb anyagi ráfordítás híján zsebkendőkkel volt kénytelen berendezni egy kirakatot – így született meg a fotel koncepciója, melyet később bőrből kezdett el gyártani a Moroso, és olyannyira nagy sikere lett, hogy 2008-ban a milánói Salone Internazionale del Mobile egyik legérdekesebb darabjaként ismerhette meg az egész világ.

Mono

A pályázaton indulóknak egy rövid, szöveges leírás (doc formátumban) mellett képekkel, rajzokkal, esetleg fotókkal (jpg formátumban) is illusztrálniuk kell ötletüket a kirakat berendezésére vonatkozóan.

A pályázatra 2010. szeptember 23-án 10 óráig beérkezett pályaműveket a 4szoba.hu oldalán publikáljuk, és a 4szoba.hu Facebook rajongói oldalán is közzé tesszük.

A szeptember 23-ig beérkezett pályamunkák közül választja ki a zsűri 2010. szeptember 24-én azt az 5 enteriőrstylistot, akiknek lehetőségük lesz a Design Hét egy-egy napján a kirakat berendezésére.

A berendezésre váró kirakat megtekinthető a Mono Fashionnél (1054 Budapest, Kossuth Lajos utca 20.), méretei pedig a következők:

Szélesség: 5,3m

Magasság: 3m

Mélység: 1,5 m

Mono

A Design Hét keretén belül 2010. október 4-8-ig látható az 5 különböző kirakatinstalláció, amelyeket a Facebook-on is bemutatunk. Itt a szavazás során legtöbb like-ot begyűjtő pályamunka lesz az, amely elnyeri az Év enteriőrstylistja díjat, és az ezzel járó ajándék utat a milánói kiállításra.

Inspirációként bemutatjuk a Nubu tervezett HOME kollekcióját, amelynek mintadarabjai a Design Hétre készülnek majd el.

A pályázat a 4szoba.hu és a Mono Fashion oldalán is olvasható, valamint az esemény a Facebookon is megtalálható.

Nagyon reméljük, hogy sokan meglátjátok a lehetőséget ebben az akcióban, és sok klassz pályamunka születik majd! Sok sikert!

Mono Fashion

1054 Bp, Kossuth Lajos u. 20.

Tel.: 317 7789, +36 20 772 52 73