Stilblog, 2ManyBloggas4, Merlin, Október 1

2manybloggas4

Ott leszünk az idei 2ManyBloggas bulin, ami már a negyedik a sorban. Idén a Design Hét keretei között, Well Designed alcímmel fut a program, ami igencsak testhez álló számunkra, mindez a Kunk srácok szervezésében, csak jó lehet, gyertek, gyertek!

Olvassatok tovább a részletekért…

A 2ManyBloggas bulisorozat célja, hogy feltárja az átfedéseket és kapcsolódásokat a dizájn, a stílus, a művészet, a divat, a zene és a blogkultúra közt, s mindezeket egy party-pakkba csomagolva nyújtson egy-egy különleges estét. A Magyarország trenddiktáló bloggereinek és djinek kreatív együttműködését tető alá hozó sorozat 4. állomása egybeesik a 2010-es budapesti Design Héttel, így az est tematikája is ehhez igazodik: “WELL-DESIGNED” – ez az összefoglaló szlogenje az október 1-jén a Merlinben tartandó bulinak. Mivel a design rengetegféleképp megjelenik (építészetben, érzéki benyomások, ruhaszabásminták, hogy megnevezzünk néhányat) a résztvevő blogoknak is be kell mutatniuk sajátos módon egyedi víziójukat arról, hogy milyen szerintük a “szépen dizájnolt” Budapest és világ.

2manybloggas4

Október 1-én a megújult enteriőrrel büszkélkedő helyszínen a blogok víziói megjelenhetnek akár fotósorozat, videó, honlap vagy tárgy formájában a bloggerek által írt rövid ismertetővel megtámogatva. E kihívóan izgalmasnak ígérkező kulisszák között nyílik alkalom a táncolásra, a Kunk és más “smart/future” hangzásra fókuszáló elektronikuszenei fellépők irányításával. A Merlin nagyterme a “smart room” nevet kapja, ahova a Kunk a legjobban dizájnolt blogkedvenc zenékkel készül. Fellép élőben We Plants Are Happy Plants, ami továbbra is minden alkalommal lenyűgöző, a Kollektivás TMX, aki erre az estére egy különleges “smart electro” szettel készül, és a Datascentes srácoktól lehet majd hallani eksztázisba taszító “smart techno”-t. A külső terem “future room” névre hallgat majd, ahol a Ghetto Bazaar és a Lamantin enged betekintést a jövőbe. Popbitch a house, blnd! pedig a garage területén játszik előremutatót, a Lamantin DJk pedig a holnap underground popzenei trendjeiből készülnek.

A bloggerek hozzájárulásai mellett a magyar dizájncukrászat úttörője, a Sugar! kiállítja néhány mesterművét és jóvoltából a korán érkezőket partifalatokkal fogadjuk, míg a Merlin dizájnkoktélokat árul, ameddig a készlet tart. A közönségre vár még meglepetés: élő interaktív felületek teszik az estét még formásabbá.

A 2ManyBloggas4 tökéletes nyitánya a Budapest Design Hét 2010-nek: buli, ami összehozza a dizájn-teremtőket a dizájn szerelmeseivel.

MUSIC

—Nagyterem (Smart Room)—

-Kunk
-TMX (Kollektiva) — smart electro set
-Datascent
-Live: We Plants Are Happy Plants

—Előtér (Future Room)—

-Lamanin DJs – future-pop set
-Popbitch – future-house set
-blnd! – future-garage set

Sok szeretettel várunk mindenit!