Moooi store Londonban

Moooi

100% Design Festival keretei között a múlt héten nyílt meg a trenddiktáló Moooi designcég londoni bemutatóterme és központja a Portobello Duck-ban. A bemutatóterem egy csodás rakparti oszlopos műemléképületben található, a belsőépítészeti kivitelezés Marcel Wanders tervei alapján és felügyelete mellett történt.

MoooiMoooi

Az idei évben Antwerpenben és Milánóban megnyílt bemutatótermek sorát követi az új londoni bázis, ami mind kivitelezését, mind a felvonultatott termékek által meghatározott hangulatát illetően egészen egyedi, valóban olyan, mintha egy elvarázsolt világ nyitotta volna meg eddig zárt kapuit.

MoooiMoooi

A 250 m2-es bemutatóterem műgyanta burkolatát a szintén holland SENSO cég készítette. Itt mutatták be az Impression kollekció világát nemzetközi szinten, melyet ugyancsak Marcel Wanders, a Moooi alapítója és vezető tervezője álmodott meg. A kollekció formanyelve Wanders jól ismert stílusát viszi tovább izgalmas 3D hatást keltve az enteriőrben.

MoooiMoooi

Az új londoni bemutatóteremben megtalálhatóak a híres Moooi design ikonok mellett a 2010-ben Milánóban bemutatott új termékek is, a látogató teljes képet kap a Moooi design filozófiáról és tárgyvilágról. Látható itt Marcel Wanders Monster széke, a szlovén Nika Zupanc 5 O’clock sorozata, és a kínai Neri & Hu Emperor lámpája is.

MoooiMoooi

És természetesen Maarten Baas hatalmas sikerű Smoke kollekciója is hiánytalanul jelen van az új bemutatóteremben.

MoooiMoooi

Ha esetleg kedvet kaptatok a Moooi bútoraihoz és kiegészítőihez, a Mobili Mania stúdió kínálatában megtalálhatóak a Moooi design csodák!

Moooi

Moooi