Hello Segítő Design

Helloedsign

Jótékonysági designaukció az iszaprémség áldozatai javára a Hellodesign szervezésében. Olvassatok tovább a részletekért!

Énekelni és táncolni nem tudunk, így jótékonysági koncertet túlzott reményekkel nem rendezhetünk. Gyártani nem gyártunk semmit, így felajánlásokkal sem tudunk élni. Viszont van sok kedves barátunk, akiket érdekel a design és akik segítőkészek. Akiknek vannak design tárgyaik, amiktől egy nemes ügy érdekében megválnának és vannak design tárgyak, amikre szívesen szert tennének. Ezért indítottuk el a SEGÍTŐ DESIGN programunkat, melyben nemes ügyek támogatására rendezünk magán illetve céges felajánlásokból nyilvános jótékonysági design aukciókat. Az aukciók teljes bevétele az aukció meghirdetésekor megjelölt célra fordítódik.

A SEGÍTŐ DESIGN első aukciója az iszapkatasztrófa károsultjainak támogatását szolgálja.

Tárgybeadási határidő: 2010. október 22.
On-line aukciós kiállítás és licitálás: 2010. október 25-30.
Licitálás lezárása: 2010. október 30., szombat, 11 óra

Jelentkezés: hello@hellodesign.hu
Aukciós kiállítás és licitálás a hellodesign.hu facebook oldalán.

A legszebb gesztus olyan tárgyakat felajánlani, amit mi magunk is értékesnek tartunk ám hajlandóak és képesek vagyunk lemondani róla mások érdekében. Ugyanakkor azt se felejtsétek, hogy az aukción vásárolt tárgyak kiváló ajándékok lehetnek nemcsak saját magatok, hanem szeretteitek számára is! Így az aukción való licitálással és vásárlással örömet okoztok annak, aki felajánlotta azt és látja, hogy ezzel segíteni tudott, annak, akinek ajándékozzátok, magatoknak a segítés és az ajándékozás nyújtotta örömmel és végül és elsősorban azoknak, akinek a vételárral segítetek!

A részletek

Az aukciók első szakaszában a felajánlások gyűjtése zajlik cégektől és magánszemélyektől. A tárgyi felajánlások a lehető legkisebb áldozathozatalt jelentik a felajánlók számára, ugyanakkor mégis lényeges adományt jelent az aukció révén. Az aukcióra a modern és kortárs tárgykultúra azon darabjait – bútorokat, kiegészítőket, ruhákat, ékszereket, órákat, műszaki cikkeket, festményeket, grafikákat, fotókat stb. illetve a design témához kapcsolódó könyveket – várjuk felajánlásra, melyek vonzó esztétikai állapotban vannak és értéket képviselnek vagy értéket képviselhetnek leendő tulajdonosaik számára.

A felajánlásokat az aukció szervezői elbírálják és amennyiben az adott tárgy megfelel az aukcióra bocsájtás követelményeinek (esztétikum, állapot, érték) úgy megjelenik az aukció virtuális kiállításán. A megjelenéssel egy időben elindul a licitálás, ami a meghirdetett időpontig zajlik. A tárgy vevője az a licitáló, aki az aukció lezárásáig a legmagasabb összeget kínálta fel az aukcióban szereplő tárgyért. A tárgyak átadás-átvételét a felajánló és a vevő egymás között oldják meg. A vételár kifizetése az aukció kedvezményezettjének számlájára történő közvetlen befizetéssel vagy átutalással történik – a pénzmozgásba az aukció szervezője nem kapcsolódik be. A vételár összegének befizetését a vevő igazolja az aukció szervezője felé, amit követően az aukció szervezője teljesítési igazolást állít ki a felajánlónak. A felajánló az igazoláson szereplő személynek adja át a felajánlott tárgyat. Az aukció szervezője igazolást állít ki a vevőnek arról, hogy az adott tárgyat a Segítő Design jótékonysági design aukción vásárolta a jelzett összegért.

Az aukció minden tárgy esetében egy jelképes összegről, 1.000 Ft-os kikiálltási árról indul, biztosítva ezzel a lehetőséget a licitálás beindulására. A licit ezer forint vagy annak egész számú többszöröse lehet.

A felajánlás módja

A falajánlónak az alábbi információkat szükséges beküldenie a hello@hellodesign.hu e-mail címre:

  1. az aukcióra nevezni kívánt tárgy jó minőségű fényképe
  2. az aukcióra nevezni kívánt tárgy megnevezése
  3. az aukcióra nevezni kívánt tárgy leírása (pár szóban bemutatva és amennyiben rendelkezésre áll, úgy az eredetének a leírása, a gyártója és a tervezője)
  4. az aukcióra nevezni kívánt tárgy értéke (saját műalkotás esetén a reálisan megbecsült értéke)
  5. a felajánló cég vagy személy adatai (név, cím, telefonszám, e-mail, weboldal), illetve annak jelölése, hogy szeretné-e, hogy megjelenjen a neve és valamelyik elérhetősége vagy nem

Érdeklődéssel várjuk a felajánlásaitokat és szeretettel várunk mindenkit a licitálására!

Segíts Te is a design által!

Köszönjük!