Hannabi – Freestyle Home

Mindig óriási lelkesedéssel fogadjuk a hazai designcsodákat, így van ez a HANNABI Freestyle Home Grande Famiglia kollekciójának esetében is.  A kollekció a Design Hét alkalmával mutatkozott be a nagyközönség előtt.

Hannabi Freestyle Home

A HANNABI magalapítása abból a gondolatból született, hogy a magyar designbútorok kicsiny számának egyik oka a gyártók és a tervezők közötti kooperáció hiánya. Ebben a meglátásban az optimista hozzáállás az volt, hogy ehhez a kapcsolathoz nem a szándék, hanem pusztán a gyakorlat hiányzik. A megkeresett gyártók örömmel kapcsolódtak a tervező csapathoz, így sikerült bevonniuk Dél-Magyarország legjobb műhelyeit.

Hannabi Freestyle Home

A környezetszennyezés ténye már senki számára sem kikerülhető, de a designerek számára semmiképpen sem, hiszen az ő feladatuk környezetünk jobbá, élhetőbbé tétele és ők azok, akik mindig nagyon gyorsan reagálnak a változásokra. Az új építészeti és belsőépítészeti megoldások ha innovatívak is, józan ésszel és emberi léptékekkel kell, hogy fejlődjenek, melyben a hangsúly a környezetünkkel való harmonikus együttélésen és természeti energiák hasznosításán van.

Hannabi Freestyle Home

Erre a feladatra a HANNABI válasza egy olyan atmoszféra megteretmése, amiben együtt él a régi és az új, az élet szeretetére, egyszerűségre, hibáink és értékeink vállalására buzdít, még ha az idejétmúltnak vagy kikezdhetőnek tűnik is. Olyan tradicionális szakmák felé nyitnak, ahol a tárgyak értékét a gondos kézi munka és a személyesség határozza meg.

Hannabi Freestyle Home

Céljuk ezáltal az, hogy  olyan kötődéseket alakítsanak ki az általuk készített tárgyak iránt, melyek hosszú távra szólnak. Hazai tervezőkkel és gyártókkal, hazai alapanyagokból, fémből, fából és textilből dolgoznak. Rendszeresen gondoskodnak az általunk használt faanyagok pótlásáról a helyi önkormányzat segítségével.

Hannabi Freestyle Home

A HANNABI fő profilja a kárpitos bútorok gyártása, mivel meggyőződésük szerint ez az egyik legérdekesebb darabja a hétköznapoknak. Kollekciójukban nincs két egyforma darab, hiszen bútoraik minden fázisban aprólékos kézi munkával, kézzel készülnek,  akár egy jól szabott öltöny. A kanapék ergonómiai kialakítása különösen fontos szempont számukra, de a sorozatgyártás optimalizációi miatt ezek háttérbe szorulnak, ezért alakították ki a Szalon szolgáltatást ahol teljesen egyedi darabok elkészítésére is van lehetőség.

Hannabi Freestyle Home

Nagyon sok sikert kívánunk ehhez az új designkoncepcióhoz! Hiszünk benne, hogy hazánkban van igény és kereslet az ehhez hasonló magas minőséget és esztétikai igényt képviselő vonalra!

tel.: +36 30 681 23 69
info@hannabi.hu

Central Passzázs üzletház, 24-es Üzlet
1061 Budapest
Király u 8.

Hannabi Freestyle Home