Neon Green

A Neon Green táskáit szeretném nektek ez úttal bemutatni, melyekre egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmem. A táskák viselés közben egy aránylag nagy napelemmel lefedett területen keresztül gyűjtik az energiát, így ha az egész napos kirándulás során lemerül az  mp3 lejátszónk, így sem vagyunk bajban, hiszen az összegyűjtött energiát tároló kis akkumulátort azonnal csatlakoztathatjuk a lejátszóhoz, így remélhetőleg egy percet sem kell zene nélkül utaznunk.

Neon Green

A táskák különböző színekben és méretben, hátizsák, illetve oldaltáska változatban is kaphatók. Különösen praktikus néhány típus esetében, hogy a 11 voltos feszültéget előállító napelem lecsatolható, és bármilyen más táskára átszerelhető, illetve egy plusz rekeszt biztosít a hátizsákunk számára, melybe akár egy kisebb laptop is belefér.

Neon Green

Neon Green

Neon GreenAz összegyűjtött energiát a képen látható kis akkumulátor tárolja, melyhez töltőkábel és variálható csatlakozók is találhatók a táskában, így akár már menet közben tölthetünk, vagy csak tárolhatjuk a természetes energiát.

Neon Green

Neon Green

A Neon Green termékeit wepshopjukból tudjátok megrendelni.