Pompomdesign

Nánai Bori, a Pompomdesign kreatív megalkotója esztétika és kommunikáció szakon diplomázott, diploma után magazinoknál és egy művészeti galériában dolgozott. Pillanatnyilag az Elle Dekor munkatársa. Az egyedi ékszerek és kiegészítők készítését eleinte csak hobbiként űzte, mára már el sem tudja képzelni az életét a Pompomdesign nélkül.

pompomdesign

pompomdesign

pompomdesign

Bori 2005-ben kezdett el egyedi ékszereket tervezni és alkotni, eleinte csak filcből és gyöngyökből. Az óta sok más anyagot is használ, a horgolás egyre gyakoribb munkáiban, melyeket romantikus képekkel, kis kiegészítőkkel kelt életre.

pompomdesign

pompomdesign

pompomdesign

pompomdesign

Munkáiban a nosztalgia és korunk divatja ritka jó ízléssel találkozik, újabbnál újabb sajátos hangulatú kedves, egyedi tárgy kerül ki Bori kezei közül. Érdemes a Pompomdesign-t követni a Facebookon, mert itt találkozhattok legelőször az aktuális újdonságokkal.

pompomdesign

pompomdesign

pompomdesign

A Pompomdesign kollekciójában ékszerek és  kiegészítők széles választéka megtalálható, gyűrűk, karkötők, nyakláncok mellett hajdíszek és csatok, illetve különleges őszi újdonságként kesztyűk is fellelhetők. Amennyiben kedvet kaptatok a Pompomdesign ékszereihez, ajánlom figyelmetekbe az Iparművészeti Múzeumban ismét megrendezésre kerülő Kreatimm design vásárt december 3 és 5 között!

Ha ezt kihagyjátok, megtaláljátok az ékszereket az Etsy-n is!

 

 

 

Comments are closed.