Evuska Pillows

Legfrissebb hazai felfedezésem az  Evuska Pillows, egyedi kézi készítésű párnáikat szeretetettel ajánlom figyelmetekbe, Mikulásra, Karácsonyra, vagy csak úgy!

Evuska Pillows

Az Evuska Pillows műhelyében folyamatosan készülnek az új saját tervezésű párnák, hímzett, rávarrt motívumokkal díszítve, melyek teljes egészükben filcből készülnek.  A horgolt minták és hímzések nagy része prémium minőségű merino gyapjú fonallal készül, de akad olyan fonal is ami merino gyapjú és teveszőr keveréke.

evuska pillows

“Az Evuska párnákkal új megvilágításba szeretném helyezni a filcet, és a gyapjút, mint alapanyagokat. A bennem megszülető képeknek, gondolatoknak találtam formát a párnákban, a használati tárgy funkciójával is felruházva azokat. Fontosnak tartom a minket körülvevő tárgyak minőségét, hiszen ezek határozzák meg mindennapjainkat. Ezért szeretnék olyan tárgyakat létrehozni, ami frissességével, egyediségével ad valami újat használójának.” – meséli a párnák készítője munkáiról.

evuska pillows

evuska pillows

evuska pillows

Szeretném felhívni a figyelmet az Evuska párnák részletgazdag kidolgozására, számomra ebből látszik, milyen sok szeretette, figyelemmel és odaadással készülnek ezek a csuda kis párnák. A kedvenc részletem pedig – a romantikus kis családi idill gyaníthatóan apuka szereplőjének Motörhead pólója, hatalmas!

evuska pillows

evuska pillows

És jutott ám figyelem a párnák hátoldalára is – az Evuska Pillows kétség kívül az utóbbi idő számomra egyik legkedvesebb jelensége!

evuska pillows

evuska pillows

evuska pillows

A saját tervezésű párnák folyamatosan készülnek az Evuska Pillows műhelyében, ha viszont olyan párnát szeretnétek, ami csak Nektek készül, esetleg van is pár saját ötlet, amit szeretnétek párna formájában viszontlátni, írjatok az evuskapillows@gmail.com-ra.

evuska pillows

evuskapillows.blogspot.com