Rastätter Linda


Tegnap este ismét beültünk a Kis Csendesbe (hivatalos nevén Csendestárs), szeretünk oda járni.  Ahogy beléptünk és letettem a szék karfájára a világ legmelegebb télikabátját,  rögtön megakadt a szemem a falon kifüggesztett grafikákon, Rastätter Linda munkáin.

Rastätter Linda

Rastätter Linda

Linda 2004-ben kezdte el a MOME tervező grafika szakát, 2008-ban fél évet töltött a párizsi École Superior Estienne Industrial et Graphic Design vizuális kommunikáció szakán, ahol főleg tipográfiával és szitanyomtatással foglalkozott. A Nemzeti Tankönyvkiadónál 2009-ben megjelent, gyerekek által írt meséket tartalmazó Képek Krónikása című könyv egyik illusztrátora volt. Idén diplomázott az izgalmas Nightlife – álmok című könyvvel, melyben  saját és  barátai által elmesélt álmokat dolgoz fel, ami különösen érdekes, mert az alkotások mellett az álmok is olvashatóak a könyvben. Ebből a könyvből láthatunk grafikákat a Csendestársban december 12-ig.

Rastätter Linda

Rastätter Linda

Rastätter Linda

Linda kiskiállítása az Art Moments keretében kapott helyet a Csendestársban. Az Art Moments egy kortárs képzőművészeti rendezvénysorozat, amelyben 50 helyszínen 80 művész 600 alkotását ismerhetik meg a látogatók, november 17. és december 12. között. A látogató aktív résztvevőjévé válhat az eseménynek, szavazatával hozzájárul egy a Budapest utcáin, ezt követően pedig több országban bemutatásra kerülő gyűjtemény kialakulásához.

Ajánlom figyelmetekbe az Art Moments helyszíneit, itt találtok részletes leírást!

linda_rastatter@gmail.com

art moments