Hagyjnyomot!

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a Hagyjnyomot! vadiúj építészeti blogját. A Hagyjnyomot! szerkesztői, Roland és Richard nem egyszerű blogot hoztak össze – aktív, értő közösséget igyekeznek létrehozni az építészet iránt érdeklődők és szakmabeliek részvételével…

Alábbiakban a blog rövid bemutatkozóját olvashatjátok:

“2010 nyarán jött az ötlet, hogy csináljunk egy oldalt fiatal, pályakezdő építészeknek, ahol bemutathatják műveiket a nyilvánosság előtt.

Fontosnak tartjuk a publikálást ebben a szakmában. Habár több kiváló oldal létezik a már végzett építészek munkáinak közlésére és értékelésére, ezekre az oldalakra tapasztalataink szerint nem szívesen töltik fel a hallgatók munkájukat. Probléma az is, hogy az olvasóközönség egy más korban, más szemlélettel nőtt fel, így talán nem úgy látják a műveket, mint mi.

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani összefogva az iskolákat, tapasztalatokat és mindenekelőtt a tehetséges fiatalokat.

Emellett igyekszünk ismertetni a legújabb technológiákat, tehetséges építészeket és munkáikat, klassz épületek fotóit – terveit, hasznos pályázatokat, és bepillantást engedünk a tervezés további szakterületeire is, mint például a belsőépítészet, bútortervezés valamint kert és tájtervezés.”

Üdvözöljük a srácokat a blogvilágban és sok sikert és mégtöbb bejegyzést kívánunk! Olvassátok őket!