Punch me Panda

Nate Hill, californiai művész legújabb, hm, performanszának keretében jól agyongyepálhatjuk, miközben panda ruhában hergel minket.

“I’m a panda. You can punch me. I wear a chest protector. You wear boxing gloves. It’s free. No parties and don’t send me as a surprise. I prefer one on one, but roommates are fine.
It’s a safe place to punch someone”
-szól a rövid bemutatkozás.


Nate az ember leggyakoribb problémáira, a mindennapi frusztrációra, a haragra, a szerelmi csalódásokra kínál egy alkalmi enyhítőt. Mi sem lehet jobb annál, ha este munka után, kimerülten, két kezünkbe a telepakolt ABC-s zacskókkal hazafelé bandukolva jól megverhetnénk egy pandát. Mennyivel megkönnyebülve hajthatnánk le utána este a fejünket a párnánkra?

Egyelőre csak amerikában élvezhetik az emberek a Punch me Panda előnyeit, olyanannyira, hogy a manhattaniek és brooklyniak akár házhoz is rendelhetik a Pandát egy kiadós verésre.
De mi reménykedjünk, hátha egyszer meglátogat minket is Európában.

Nate a rendhagyó New York-i Chinatown Garbage Taxidermy túrájával vált szélesebb körben ismertté. 2007 és 2008 között csoportokat vezetve túrta fel a Chinatown halpiac szemetét különféle érdekes, és érdekes “alaktrészeket” gyűjtve más művészeknek. Ki vállalkozna hasonlóra? Valljuk be őszintén!

 

Punch me Panda at work:

Fényképek: Rob Bennett, The Wall Street Journal