Lakástrend 2011 – Madeinhungary

Idén is lesz Lakástrend a Műcsarnokban, a 14. lakástrend Kiállítás az öko-design, a fenntartható lakás, a környezetbarát zöld technológiák szellemiségében 2011 március 4-6-ig várja látogatóit!

Napjaink leginnovatívabb lakberendezési trendjei, valamint a hazai és a külföldi designerek seregszemléje mellett a Lakástrend idén is kiemelt teret szentel a ‘madeinhungary’ magyar designereket és iparművészeket bemutató tárlatának.

A milánói Salon di Mobile szellemiségéhez közel álló, hazai formaművészeket bemutató kiállításon idén a PannonArts Galéria támogatásával megrendezett az “Év Ékszere 2011” ékszertervezői díjának átadására és a 10 legkiválóbb művész bemutatására is sor kerül.
Az év legfontosabb lakberendezési szakkiállítása ezúttal is igyekszik meghaladni saját kereteit. 2011 tavaszán a Műcsarnok Apszisából indul útjára a Made in Budapest, design-alapú városimázs mozgalma. Szőke Gábor Miklós gigantikus trónszék-installációja adja meg az alaphangot, amit többek között egy élő, lélegző zöld fal és egy interaktív öko-társasjáték egészít majd ki.

Az eseményre itt tudtok jelentkezni.

www.lakastrend.hu