CSF divatbemutató a Printában Olajos Tamás kísérőfilmjével

A Printában tartotta első hazai önálló bemutatóját a CSF divatmárka. A jelenlévők a CSF legújabb kollekciója mellett egy izgalmas divatvideó premiert is megtekinthettek.

A bemutató felvezetését Olajos Tamás CSF divatvideójának, a ReVERIE-nek premiervetítése adta.  A különleges hangulatú filmet Tamás Londonban forgatta, és már felbukkant benne az új CSF kollekció egyik jellegzetes darabja, a légies ballonkabát, melynek megjelenése a tegnap esti bemutatón  nagy sikert aratott.

csf

A bemutatón felvonultatott darabok egy élénksárga kabáttól eltekintve krémes árnyalatú, egymással jól kombinálható darabokból álltak. A CSF-re jellemző, hogy a letisztult, klasszikus vonalakat mindig megbolondítja egy-egy izgalmas részlettel. Csabay Ferenc tervező célja az, hogy a dress code szabályait feszegesse, de mégis kifinomult maradjon. Megadja a mindennapi magabiztos viselet lehetőségét, de finom részletkidolgozásokkal teret engedjen, hogy viselője megmutathassa nőiességét, egyéniségét. A márkát így mindenki sajátjának érezheti, mivel az anyag-forma-szín kombináció a viselő személyiségétől elevenedik meg igazán és hozza ki valódi szépségét, stílusát.

csf

“CSF márkával kb. egy évre nyúlik vissza a kapcsolatunk, azóta találhatóak meg nálunk ezek az egyedi darabok, Magyarországon egyetlen üzletként. Elmondhatom, hogy azóta igen jó barátság alakult ki a márka tervezőjével, Csabay Ferenccel, emiatt is örülünk, hogy az első önálló, hazai bemutatónak mi adhatunk otthont” – mondta el Majoros Zita, a Printa és az esemény háziasszonya.

A jövő hét elején bemutatjuk Nektek a bemutató képeit, korábbi interjúnkat Ferivel pedig itt olvashatjátok!