Skullcandy

Ismeritek a Skullcandyt? Nos ha nem, itt az ideje megismerni őket, sokak szerint a legmenőbb füleseket gyártják a lemenőbb zenékhez, nézzétek…

skullcandy

A Skullcandyt 2003-ban Park Cityben alapították, ami snowboardos berkekben egy sokatmondó helyszín, 2002-ben még a Téli Olimpiának is otthont adott a síterep. Az alapító Rick Alden neve az induláskor sem csengett már ismeretlenül a szakmában, mivel több snowboard versenyt is szervezett országszerte, illetve az első step in (felcsatolás nélkül rögzül a kötéshez a bakancs) szett megalkotásában is oroszlánrészt vállalt.

skullcandy

Emellet Rick Alden bátyja, Dave, mint Burton pro szponzorált kereste a kenyerét. A Skullcandy a kezdetektől sokat merít a hip hop kultúrából, és az elmúlt 7 évben olyan nevek léptek a brand mellé, mint Mix Master Mike, a Beastie Boys villámkezű duplázó gépe, Mark Frank Montoya a profi snowboarder DJ, vagy Snoop Dog a westcoast rap legenda.

A Skullcandy legfrissebb újdonsága az  50/50 névre keresztelt fülhallgató, mely kiemelkedő zenei élményt nyújt (nem csak) az iPhone és iPod touch használóknak. A vezetéken, épp úgy mint az eredeti Apple fülhallgatókon megtalálható a hangerőszabályzó és mikrofon is. A fülhallgató kompozit összetételű, műanyag és alumíniumból készült, mely biztosítja a tökéletes hangzásvilágot, mely elvárható egy kifejezetten prémium készülékekhez kifejlesztett fülhallgatótól.

skullcandy