Bagoly ül a Látomásban – tavaszi zsongás

„Hány bagoly ül a válladon?“ Hallottátok mostanában ezt a kérdést? Ha nem, akkor szerencsések vagytok, nem voltak magányos pillanataitok az elmúlt időszakban. De a szólásmondástól függetlenül a bagoly nem ciki, sőt, épp ezért ne fogjátok vissza magatokat, szerezzetek be egyet Ti is, hiszen megérkeztek a baglyok minden mennyiségben a Látomás üzleteibe!

A bagoly sokak által kedvelt motívum, idén is jelen lesz a ruhatárainkban. És ha már lassan vége a télnek, jön a tavaszi zsongás, a napsütés, az ismerkedés a Gödör teraszán és a kerthelyiségekben. Úgy tűnik, hogy a baglyok most mindenhol megjelennek: a vállunkról átszállnak a pólóinkra, ott csüngnek a füleinkben, ülnek az ujjainkon, lógnak nyakláncainkról

A Látomásba is rengetegféle baglyos kiegészítő érkezett, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot.

A kiegészítőkön kívül végre itt vannak a könnyű átmeneti ruhák is: színes pólók, virágos leggingsek, tüll szoknyák, lycra farmerek, átmeneti kabátok , napszemüvegek és még rengeteg izgalmas, vidám dolog.