Raktárból lett csodálatos amszterdami loftlakás

A hihetetlenül kreatív amszterdami UXUS Design stúdió munkája a képeken látható régi raktárból kialakított loft lakás. A tulajdonos ízlése, az egzotikus tárgyak és a függönyrengeteg elvarázsolt hangulatot teremt a hatalmas térben.

Hogy kreativitás, művészetszeretet, ízlés ilyen tökéletesen illeszkedjék, igen ritka. Ez az enteriőr nagyszerű példája annak, amikor jelen és múlt, modern és klasszikus érték egymás mellett és egymást kiegészítve tökéletes egységet alkot. Remek munka!

A 250 m2-es otthon a 18. században épült, ipari épületként funkcionált eredetileg. A lakásból csodálatos panoráma nyílik Amszterdam városára. A tulajdonos szerette volna megtartani az eredeti egybefüggő hatalmas teret, az UXUS stúdió feladata az volt, hogy válaszfalak helyett más izgalmas ötlettel álljanak elő a tér elválasztására. Ennek eredményeként született meg a függönyökkel való variálható térhatárolás. A függönyös megoldás nem csak rugalmasságából adódóan nagyszerű, de a bútorok, antik tárgyak világához tökéletes díszletként szolgál. Drámai,  elegáns és izgalmas egyszerre.

A lakás dekoratív kiegészítői a tulajdonos eklektikus, azonban kifinomult ízlését tükrözik.

Szeretném felhívni a figyelmet az UXUS Design stúdió többi munkájára is, és blogjukra, ahol sajátságos szemléletükön keresztül szelektált gyűjteményt kapunk kortárs, főképp skandináv képzőművészek munkáiból. Megér egy látogatást!

Fotó:

TrendLand

Uxus Facebook

Comments are closed.