Chew Lips Budapesten a Skalar és a Stylewalker Massive szervezésében

Március 18-án Budapestre látogat a CHEW LiPS, az elmúlt időszak egyik legfrissebb elektro-pop formációja. Hogy mi a csapat titka? A fülbemászó, mégsem kommersz zenei megoldások, a táncra invitáló ütemek és a hangszerek és zenei minták izgalmas elegye csak egy dolog. A CHEW LiPS aduásza minden bizonnyal a zenekar énekesnője, Tigs, akinek nemcsak jellegzetes hangja van, de kimondottan karizmatikus jelenség is, az a típus, aki egyből a színpadra vonzza a tekinteteket.

A csapat 2010-ben jött ki a Unicorn című új stúdió albummal. Az új lemez a sajtót sem hagyta hidegen, miután a Q magazin 5-ből 4 csillagot ítélt meg neki. Több nagyobb magazin is elismerően nyilatkozott a zenekar munkásságáról, akadt aki az LCD Soundsystem-hez vagy Prince-hez hasonlította őket. A nagy sajtóvisszang után nem csoda, hogy a jelenlegi Európa turnéjuk iránt hatalmas az érdeklődés.

 

Az estét a Marshmallow indie rock zenekar nyitja. A nevük a szcénában már ismerősen cseng, sajátos gitárhangzás, felpörgető muzsika, kifinomult stílus jellemzi a csapatot. Őket az electro/powerpop vonalon mozgó Fat Phoenix követi majd, akik nem egyszer bizonyították már, hogy az elektronikus hangzás és az okos popzene jól megfér egymás mellett. A koncertek után a már megszokott, biztos elborulást szolgáltató Tesco Disco dübörög majd, a kisteremben pedig Adam és a Death Disco két fenegyereke, Dictator és Hussar garantálja a reggelig tartó bulit.

Hamarosan várható interjúnk a zenekar énekesnőjével, Tigs-zel!

chew-lips.com

 

 


március 18-án a CHEW LiPS, az elmúlt időszak egyik legfrissebb, legütősebb elektro-pop formációja. És hogy mi a titka a csapatnak? A fülbemászó, mégsem túlságosan kommersz zenei megoldások, a táncra invitáló ütemek és a hangszerek és zenei minták izgalmas elegye csak egy dolog.  A CHEW LiPS aduásza minden bizonnyal Tigs, akinek nemcsak jellegzetes hangja van, de kimondottan karizmatikus jelenség is, az a típus, aki egyből a színpadra vonzza a tekinteteket.

Comments are closed.