Hétvégi blogválogatás 2.

Ezen a hétvégén is kaptok egy jól összeválogatott ajánlót kedvenc blogjaink múlt heti cikkeiből. Lesz belsőépítészet, fotó, design, street art és interjú is!

Párizs/Dállász

Benézünk az Ágy Asztal Tv-vel egy párizsi és egy Dallas-i otthonba, ujjgörgető izmokat aktivizálni, a következő 72 képhez szükség lesz rá 🙂

Tovább az Ágy Asztal TV-re…

Samuel Bradley – a megélhetési fotóművész

Samual Bradley megélhetési fotósként aposztrofálja magát, aki bárkit, bárhol, bármilyen körülmények között hajlandó lefotózni, ha fizetnek érte. A London környékén élő fotós emellett azért elnyerte a Practical Photography Magazine által odaítélt, Photographer Of The Year díjat 2010-ben…

Tovább a Design Pumpára…

Pest új gyöngyszemmel gazdagodik

Az Otthon édesen keresztül betekintést nyerhetünk a Suto Interior Architects legújabb borbárjába. Nagyon szeretjük Kata és László munkáit, és nagy örömünkre szolgál, hogy a remekül sikerült Drop Shop után egy újabb igényes, hangulatos hellyel lesz gazdagabb Budapest.

Tovább az Otthon Édes-re…

Állni látszék az idő

Sejoom Kim, dél-koreai designer alkotása nyomán új értelmet nyert az idő múlásának kézzel foghatósága. A varázslatosnak tűnő számlap ugyanis mindaddig csupán  szimpla hófehér falikarikaként funkcionál, ameddig rá nem tenyerelünk.

Tovább a Gyerekszobára…

Daily Photographer – Mester László

Mester Lásló fotósorozatának alapötletét a Carnivale c. amerikai sorozat adta,melyben egy vándorcirkusz különös szereplőinek napjait kísérhetik nyomon a nézők . A sorozat a 30-as évek világválság sújtotta Amerikájában játszódik .

Tovább a Lisztesládára…

Mamika és a 70 év tapasztalat

És újra itt van Mamika, most a Manzárd Café-n! Sacha Goldberger aktuális munkája ez úttal nem olyan vicces, mint a korábbiak, de legalább olyan szépek a képek, a színvilág pedig egyértelműen a fotók hangulatára reflektál. Egy újabb remek sorozat.

Google Street Art View

A Red Bull és a Google Street View együttműködésében létrejött Street Art View lehetővé teszi, hogy kedvenc alkotóink nevére keresve rengeteg klassz munkával megismerkedjünk.

Tovább a Mindennapi Betevő-re…

Rácz Olivér (28), Peking, Kína

“Kínában, ha három hétig nem megyek egy városnegyedbe, legközelebb nem ismerem föl. Magyarországra minden évben hazalátogatok, és mindig minden ugyanolyan.” – Nortberg kolléga interjúja Rácz Olivérrel az Urbansnob-on!

Tovább az Urbansnob-ra…