Séllei Lilla táskái

Lillával egy tavaly nyári divatbemutató kapcsán ismerkedtünk meg, ahol szervezőként tevékenykedett. Beszélgetésünkkor kiderült, hogy ez csak apró része az ő egészének, emellett újságíróként dolgozik, a Budapesti Műszaki Főiskola terméktervező szakát végzi és a divat megszállottja. Cikkünkben Séllei Lilla első egységes, nagyobb kollekcióját mutatjuk be Nektek.

“A diplomamunkám és a karácsonyi néhány darabos minikollekciók után ez az első egységes nagyobb gyűjteményem. Ezek a táskák egytől egyig olyanok lettek amilyen én is vagyok: sportosak. Ugyanakkor elegáns ruhákhoz is viselhetőek. A gyűjteményben öt típusú táska található, de mindegyikből több színvariáció készült.” – mondja Lilla új kollekciójának darabjairól.

A 2011-es kollekcióban található sminkes táska, koktéltáska és például egy henger alakú modell, ami tökéletes választás lehet egy szaladgálós naphoz. A koktél táskák is sportosabb fazonban készültek, a műanyag csatt és a hevederrendszer ellenére mégis bátran hordhatóak egy elegáns esti viselettel is. Az idei szezonban is elérhető a Lilla Sellei Bags eddigi legnépszerűbb táskaformája a variálható darab, ami nemcsak válltáskaként és keresztbe vetve viselhető, hanem hátizsákká is alakítható.

“Mivel a táskák stílusa is egyszerűbb, sportosabb, így semmiképpen nem szerettünk volna elvont képeket készíteni hozzájuk. Ezért az utcát választottuk helyszínül, és street fashion stílusban készültek a fotók. Mivel a táskáknál is az élénk színek dominálnak, ezért a ruhákban is szerettük volna, ha fel-fel bukkan egy-egy látványosabb árnyalat, így a két modellre neonsárga és egy pink ruha került – utóbbi a táskák anyagából készült. Nagy hangsúlyt fektettünk a többi kiegészítőre, mert úgy gondoltuk, hogy az ilyen minimalista ruhákat és táskákat a kiegészítők bolondítják meg. A fotókat Kertész László készítette, a smink pedig Marosvölgyi Rita munkáját dicsérik.” – Mesléi Lilla a fotósorozat születésének körülményeiről.

A táskák elérhetőek a Knit üzletében (Budapest, VII. kerület Rumbach Sebestyén utca 3.) és az interneten http://lilla.sellei.hu

A márka Facebook oldala: http://www.facebook.com/LillaSelleiBags

Árak:
Koktéltáskák 4500-
Henger alakú táskák 5500-
Variálható táska 4500-
Sminkes táska 2500-

Fotó:

Kertész László
Smink:
Marosvölgyi Rita
Styling:
Rita és Lilla
Modellek:
Manka és Andrea