Eredményhirdetés – Föld napi fotópályázatunk nyertes képei

Lezárult a Föld napja alkalmából rendezett fotópályázatunk. Rengeteg nagyszerű kép és sok-sok szavazat érkezett, melyeket összesítettünk és végül szavazataitok alapján és a mi kedvenceink közül került ki a hét győztes alkotás! Köszönjük, hogy játszottatok velünk!

Nagy sikerrel zajlott a pályázat, óriási örömmel fogadtuk a kilencven képet, melyeket küldtetek nekünk. A három legtöbb szavazatot kapott nyertes helyett négy született végül, mivel a harmadik helyen holtverseny alakult ki.

Legtöbb szavazatot kapott képünk Izing János Zsolt “Ladybug” című képe.

A második legtöbb like Pauer Lili képére érkezett. “Minden, ami a föld felszínén és felszíne alatt van, szakadatlanul átalakul, mivel a Föld él, és lelke van.” (Paulo Coelho)

A harmadik helyen két alkotás áll fej fej mellett, holtversenyben: Bertók Andi zsiráfja, és Fábián Nóra “Souvenir” című fotója.

Nagyon gratulálunk a nyerteseknek! A nyereményeket május 5-én, csütörtökön este adjuk át a Kőlevesben, ahol ki is állítjuk a legtöbb szavazatot kapott alkotásokat. Várunk sok szeretettel minden érdeklődőt, fotóst, like-olót. Örülnénk neki, ha minél több olvasónkat személyesen is megismerhetnénk!

A Ti szavazataitok alapján kialakult sorrend mellett mi is szavaztunk, a mi kedvenc alkotásaink különdíjban részesülnek. Az első különdíjasunk Fiáth Miklós szilveszteri képe a Kincsem parkból.

A második különdíjas alkotás Szabó Sándor Roland galambos képe.

Harmadik szerkesztői díjazottunk pedig Harangi Emese “Mogyorósbánya” című fotója.

Ezen kívül kisorsolunk még 3 különdíjat a szavazók között is! A nyerteseket emailben is értesítjük, csütörtökön pedig várunk mindenkit a Kőleves étterem pincéjében! Gyertek!

1075 Budapest, Kazinczy utca 35

www.koleves.com