Kepp Showroom 2011 Tavasz-Nyár

A KEPP SHOWROOM ötödéves végzős tervezői, Hajdú Anett, Havancsák Teréz, Hofstädter Szandra és Kovács Adél 2011 júniusában diplomáznak a Moholy Művészeti Egyetem textil szakán. Miközben már lázasan dolgoznak az őszi-téli szezonra tervezett diplomakollekcióikon, még egy közös KEPP SS 2011 kollekcióra is jutott idejük.

A KEPP SS 2011 kollekció alapgondolatát idén is természeti inspiráció tölti meg élettel, a tavaszi veteményeskert hangulata, a napfény melege és a nyíló virágok harsány színei által.

 

Az öltözékeket formai tekintetben a letisztult egyszerűség, szabásvonalait tekintve a kísérleti megoldások jellemzik. Az anyaghasználatban egyfajta kettősség jelenik meg. A ruhadarabokon közös motívumként megjelenő hajtások egyrészt a napsárga és élénk lazacszínű vászonanyag esetén egy papírlap merevségével gyűrődnek, míg az alapozó színű elasztikus viszkózanyag esetén plasztikusan és könnyeden hullámoznak, ezzel egyfajta harmóniába ringatva a szemlélő tekintetét. A kiegészítők alapanyaga az előző kollekció népszerű alkotóelemeit viszi tovább a bőr és a műgyanta kettősségére alapozva.

A KEPP SHOWROOM tervezőivel immár több mint egy éve szorosan együttműködő Pálmai Angie art director és Hencz Péter fotós készítették a kollekcióhoz tartozó kissé bizarr fotósorozatot, melynek hangulatát a délibáb színei mellett a madárijesztővé varázsolt ismeretlen lány története teszi sejtelmessé. A KEPP showroom korábbi tervezője, Tomcsányi Dóri már nem vett részt a legfrissebb projektben, ő saját egyéni márkájára koncentrálva külön folytatja karrierjét a jövőben.

 

A ruhák részleteit, a délibáb színét, vagy a rejtélyes lány kilétét megtudhatja az, aki ellátogat a KEPP Showroomba, szeretettel várnak mindenkit a tervezők:

Hajdú Anett, Havancsák Teréz, Hofstädter Szandra és Kovács Adél

 

KEPP showroom

Budapest, Vörösmarty tér 3. / II. emelet

Előzetes bejelentkezés szükséges

+ 36 20 547 1132

 

A fotók kreditjei:

fotó: Hencz Péter

art direktor és styling: Pálmai Angie (Curated by Atelier)

haj: Hortobágyi Kászon (Close)