Tsovet Time Instruments

A Tsovet karórákat ipari eszközök, motorok műszerfala és a különböző avionikai műszerek világa ihlette, túlméretes részleteiknek köszönhető extravagáns funkcionalitásuk. Bármelyiket elfogadnám!

A karóra fontos dolog, sokat elárul gazdájáról, van aki épp ezért nem visel órát, mások a stílusukhoz, egyéniségükhöz legjobban illő darabot igyekeznek megtalálni. Mostanság a túlméretes karórák reneszánszát éljük, de csak kevés típus tudja ötvözni a nagy mértet a finom részletkidolgozással annak érdekében, hogy a végeredmény ne egy bumfordi szerkezet, hanem egy stílusos, vagány kiegészítő legyen. A Tsovetnek elég jól sikerült, az alábbiakban bemutatott kollekció minden egyes darabja magas minőségű alkatrészekből, a részletekre fordított figyelemmel és sajátos designszemlélet mellett készült.

A karórák prémium minőségű óraszerkezettel, és olasz bőr szíjjal készülnek, a tok pedig rozsdamentes acél speciális színezéssel.

“Időtálló, hosszú életű tárgyak inspiráltak minket a kollekció megtervezésekor, illetve a tartósság benyomását keltő dolgok.” – Mondják a tervezők a kollekcióról. “Precíz, tartós, stílusos és funkcionális ipari eszközök, a repülésben használatos mérőműszerek jártak a fejünkben.” Ezeket a szempontokat szem előtt tartva tervezték meg a Tsovet kollekcióját, melynek darabjai az időtálló minőséget és trenddiktáló divatszemléletet közvetítenek.

 

www.tsovet.com