Ma este nyit a Vakum Design Shop!

A Möbelkunst és az ArtKraft után egy újabb hazai szereplő a vintage bútorok világában! A Vakum Design Shop ma este nyitja meg kapuit  a Hajógyári szigeten!

“A Vakum Design Shop egy olyan lakberendezési bolt, ami leginkább 20. századi design bútorokkal foglalkozik. Vagyis az 50-es, 60-as, 70-es évekbeli vintage, új design darabokkal bekeverve szerepel a profilunkban. Vágyunk az eklektikus életterek elterjesztése. Vagyis, hogy az emberek bátran hozzányúljanak a régi, kissé kopottabb design darabokhoz és az új, ikonikusabb formákkal vegyesen használják fel a lakásukban, munkahelyükön.” – Mutatta be kérésünkre Varga Anita Vakumot.

“Megtalálható a bútorok mellett nálunk még sok egyéb lakáskiegészítő is, amik sok esetben fiatal iparművészek kezét és ötletességét dicsérik.   Galéria részünkön pedig fiatal kortárs képzőművészeknek biztosítunk helyet. Célunk tehát a sokszínű otthon, amely elérhető árakkal szolgálja ki az ember kényelmét és vizuális élvezetét egyaránt.” – Mondja Anita.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a hazai lakberendezésbe is kezd visszaszivárogni a 20. század tárgyvilága, minden egyes újabb kezdeményezés bátorítja az embert és rengeteg ötletet adhat, hogyan varázsoljuk lakásunkat egyedi, hangulatos élettérré. Új életre kelhetnek a család régi bútorai, csak lássuk meg bennük a szépséget és a nosztalgia esztétikáját! Tartsatok velünk ma este a Hajógyári sziget 130-ba, ismerkedjünk meg a Vakummal!