Tabló szépségverseny – nyeremények

Kedves fiatalok, ne feledjétek, hogy már csak néhány napig, május 23-ig fogadjuk a tablókról készült képeket a tabló szépségversenyünkre. Ugyan érkeztek már szavazatok az eddig feltöltött fotókra, de érdemes versenybe szállni, hiszen a szavazást csak május 31-én zárjuk, szóval még bárki nyerhet. S hogy milyen ajándékokkal gazdagodnak a legszebb tablót beküldő osztályok?

A legtöbb lájkot összegyűjtő osztály diákjai Ludwig Múzeum BELÉPŐJEGGYEL gazdagodnak. (A jegyek a múzeum bármely kiállítására beválthatók 2011. június végéig. Izgalmasnak ígérkezik például a hamarosan nyíló Moholy-Nagy László – The Art of Light tárlat.)

A zsűri által legjobbnak ítélt tabló beküldőjét és osztálytársait egy-egy KÖNYVvel jutalmazzuk, a Magvető Kiadó és az Ulpius-házjóvoltából.

A legszebb tablókat beküldő két diák külön ajándékokkal is gazdagodhat a dotty jóvoltából. A lányok tükröt és kitűzőszettet nyerhetnek, a fiúk pedig hűtőmágnes- és kitűzőszettet.

Ha végzős középiskolás vagy és úgy gondolod, a Te osztályod tablója a legeslegszebb az egész földkerekségen, akkor gyorsan töltsd fel a Stilblog facebook üzenőfalára, hogy bekerülhessen az albumba!

Beküldési határidő: 2011. május 23.
Szavazás zárása: 2011. május 31.

Továbbra is várjuk a szebbnél szebb 2011-es tablófotókat!