A legszebb tablók 2011-ben

Az áprilisban meghirdetett tabló szépségversenyünkre sok-sok szép kép érkezett, melyeket ezúton is köszönünk Nektek! A remekművekre facebookos szavazást is indítottunk, valamint a Stilblog szerkesztősége is kiválasztotta kedvencét, úgyhogy most eredményt hirdetünk.

A legtöbb lájkot a Móra Ferenc Gimnázium 12.B osztálya gyűjtötte. Gratulálunk! Az osztály tagjai Ludwig Múzeum belépőjegyeket nyertek, melyek a múzeum bármely kiállítására beválthatók 2011. június végéig. (Izgalmasnak ígérkezik például a Moholy-Nagy László – The Art of Light tárlat.)

S hogy ne csak a lájkok döntsenek, mi is kiválasztottuk kedvenc tablónkat, ami nem másé miiint aaa tiszakécskei  Református Kollégium Általános Iskolája és Gimnáziumáé. Az osztály diákjait egy-egy könyvvel jutalmazzuk a Magvető Kiadó és az Ulpius-ház jóvoltából.

A képeket beküldő két tanulónak Dotty ajándékokkal kedveskedünk. Dzsenifernek tükörrel és kitűzőszettel, Dávidnak pedig hűtőmágnessel és kitűzőszettel köszönjük meg, hogy beküldték a tablós fotókat.

A nyertesekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot.