Ringu

A Ringu Scheiring Barbara egyedi, kézi készítésű textil ékszereinek márkaneve. Pillangókkal, pöttyös gombákkal, masnikkal és gyöngyökkel díszített világ a Ringué, ahol nem csak romantikus lelkek találnak számukra kedves darabokat.

Barbara 2009 óta készíti csodás vegyes technikájú ékszereit és egyedi kiegészítőit. Alkotásai állandó kiinduló pontja a textil, de szívesen kísérletezik különféle szokatlan kombinációkkal az anyagokat és technikát illetően.

A Ringu ékszereket a természet tiszta, tökéletes szépsége inspirálja, a kultúrák és tradíciók színes különbözősége, a mesék világa és a textilben rejlő végtelen lehetőségek. Barbara kifogástalan ízlése, játékos romantikája és ötletes kreativitása biztosítja a Ringu arcának folyamatos megújulását. Érdemes vetni egy pillantást a Ringu Journal blogra is, ahol a korábbi bejegyzésekhez visszagörgetve kaphatunk színes képet arról, hogyan születnek a kollekció darabjai.

A Ringu ékszerek a WAMP állandó résztvevői, de megtalálhatók még Budapesten a Ráday utcában a Karmazsinban, illetve a Kékgolyó utcai Karamell kávézóban.