Balatonproject

A Balatonproject Gaschitz Andrea diplomamunkája – talán nem túlzás azt állítani, hogy az idei MOME diplomák egyik legkiemelkedőbbje, számunkra egyértelmű kedvenc!

A kollekció matróztáskáit, hátizsákjait, bringás táskáit a Balaton ihlette. Letisztult, visszafogott formaviláguk és természetes színeik olyan alaposan kigondolt és következetesen végigvitt koncepcióról tanúskodnak, ami erőteljesen túlmutat a diplomamunka kötelező gyakorlatán. Nagyszerű, tudatos ízlés jelenik meg a Balatonproject kollekciójában, a részletek kidolgozottsága pedig bámulatosan kreatív.

"M Á R I A F Ü R D Ő"- biciklis táska

 

"S Z E P E Z D " - matróztáska

 

"S Z I G L I G E T" - weekender

 

"M Á R I A F Ü R D Ő"- biciklis táska

A könnyű, de erős, strapabíró természetes vitorlavászonból készült táskák bőr pántokkal, és vitorlás karabinerekkel kombinálva hozzák a tökéletes vízparti életérzés hangulatát. Az igazi extra azonban a táskák belseje, melyek a balatoni természet képeivel nyomott, vízálló textilbélést kaptak. Így a táska tulajdonosa bárhol jár is, mindig magával viszi a mindannyiunk által imádott balatoni hangulatot.

És persze nem csak a diplomakollekció darabjai, de a projekt “tálalása” is nagyon profi. A fotókat Barnie készítette, a videó pedig Kiss Benedek Kristóf munkája.

Balatonproject

gaschitzandi.tumblr.com