Hajdu Anett – Vadak

Hajdu Anett, egyik legtehetségesebb fiatal divattervezőnk idén diplomázott a MOME bőr szakán. 2011-2012-es “Vadak” elnevezésű őszi téli kollekcióját, egyben diplomamunkáját mutatjuk be ez úttal.

Igazság szerint nem vagyok a szőrme nagy barátja, vagyis mondjuk úgy, jobban szeretem az eredeti helyén, mondjuk szarvason, vagy marhán, vagy bármi négy lábún látni, mint táska, bunda, pénztárca, cipő, stb. formájában. Nem is írnék ilyesmiről, ha a végeredmény nem lenne olyan nagyszerű minőségű, izgalmas, elegáns, esztétikus és nem mellesleg eredeti, mint Hajdu Anett diplomamunkája.

Anett a MOME bőr szakán végzett tanulmányai mellett egy évet töltött a bécsi Angewandtén. 2009-ben Havancsák Terézzel, Hofstädter Szandrával és Kovács Adéllal közösen létrehozták a KEPP Showroomot, mely négyük közös munkájából születő kollekciókkal gazdagítja a hazai divat palettáját szezonról szezonra.

Anett nevéhez fűződnek a Nubu férfikollekciójának drabja, 2009 óta szoros együttműködésben dolgozik a Mono Fashion üzletével.

Anett diplomakollekciója hamarosan kapható a KEPP Showroomban és a Mono Fashionben is. Ha szeretnétek jobban megismerni a tehetséges fiatal tervezővel, ide kattintva elolvashatjátok az interjút, melyet a Mashkulture Juicy készített Anettel.

 

Tárgyfotók: Gönczöl Gergő (FLASHBACK)

Kampányfotók: Hencz Péter

 

 

 

Comments are closed.