Mafla.hu – Egyedi limitált szériás pólók

Újabb hazai pólómárka jelent meg a színen – a mafla.hu limitált szériás darabjai egyéni, stílusos megjelenésükkel, ellenőrzött minőségükkel, és igényes, ízléses csomagolásukkal magasan kitűnnek az átlagból. Ráadásul náluk dolgozik az világ legédesebb marketing asszisztense is 🙂

Sokan gyártanak itthon pólót, a póló webáruházak száma végtelen, felmerülhet hát a kérdés, hogyan tud a számos versenytárs mellett egy új vállalkozás sikeresen beindulni? Nos a mafla.hu a következő recept mellett tette le a voksát: válassz megbízható, igazán jó minőségű pamut alapanyagot. Tervezd meg a saját szabásmintád, így garantált, hogy a vásárlóid nem fulladnak meg a passzé szorításában és nem fognak úgy kinézni a pólóidban, mint a ’90-es évek amerikai tinédzsere a kosármezben.

A design legyen egyedi, stílusos, amit szitázással vigyünk fel az anyagra, hiszen köztudottan ez a legtartósabb megoldás. Az egyediséget garantáld azzal, hogy egyik pólóból sem gyártasz 55 darabnál többet, az elkészült darabokat sorszámozod, így minimalizálva az esélyét, hogy szembe jöjjön egymással két  pólód az utcán. Mindezt pedig olyan környezetbarát csomagolásban tálald, ami árulkodik igényességedről, profizmusodról és kreativitásodról.

Ezen kívül pedig az egyik legfontosabb: válassz igazán jó grafikust, aki elképzelésednek megfelelően valósítja meg ötleteidet, és csak akkor dolgozzatok új terveken, ha jól esik, ne erőltessétek, mert igazán jó, minőségi munka, mint tudjuk, csak őszinte lelkesedésből születhet.

Végezetül pedig jól válaszd meg a marketinggel foglalkozó munkatársat, meglátod, sok fog múlni elkötelezettségén, odaadó munkáján!

www.mafla.hu

Comments are closed.