Levendula Udvarház

Gyönyörű kis levendula-birodalom rejtőzik Tihany szívében, az Apátság tőszomszédságában, a Levendula Udvarház. Ha még nem jártatok ott és valami igazán szépre, hangulatosra, illatosra vágytok, semmiképp sem szabad kihagyni!

Az udvarház a tihanyi hagyományokból, a helyi természeti és ember által létrehozott értékekből táplálkozik. Az ide belépő látogató számos kézműves termék, ajándék és dísztárgy közül válogathat, melyek közös tulajdonsága, hogy természetes anyagokból, kézi munkával készülnek. Az udvarház alapítói elkötelezetten kutatják fel és emelik értékké a régió adottságait, az autentikus tihanyi kis kőházban kialakított üzlet pedig nem csak elhivatottságukról, de páratlanul jó ízlésükről is tanúskodik.

A Levendula Udvarházban bútorokat, kézműves ajándékokat és különféle levendula alapanyagú kozmetikai termékeket találunk olyan széles választékban, hogy az aránylag kis üzlet bejárása egy hosszabb kirándulással is felér.

Az udvarház lakberendezési galériája formagazdag, egyedi festésű bútorokat és egyéb lakásfelszerelési kiegészítőket kínál.

A Tihanyi-félszigeten őshonos levendula az egyik legsokrétűbben alkalmazható gyógynövény, illata nyugtató hatású, megjelenés pedig a vidéki életérzést természetes szimbóluma. Legyen szó kozmetikumról, illatszerről, kerámiáról, fa dísztárgyról, vagy papíráruról – a levendula számtalan megjelenési formában megtalálható ebben a csodálatos kis üzletben.

Az udvarház egész évben várja a látogatókat Tihanyban, a Batthyány utca 18-as szám alatt!

www.levendulaudvarhaz.hu