Digitális Design Tanfolyam

Novemberben indul a MOME line, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem design műhelyének 18 hetes Digitális Design kurzusa, amelyen a résztvevők egy gyakorlatközpontú, átfogó tematika mentén a legtapasztaltabb designerektől és webes szakemberektől sajátíthatják el a progresszív tervezési módszereket.

Kreatív ügynökségek, kutatólaborok és nemzetközi sikerű magyar szoftverfejlesztő cégek bevonásával a MOME line olyan továbbképzési lehetőséget kíván biztosítani, amely biztos alapokra épülő, naprakész ismeretekkel és gyakorlatközpontú oktatással piacképes tudást ad. Ez lehetővé teszi a webdesignerek számára, hogy a tanfolyamot elvégezve minden tekintetben minőségi digitális felületeket tudjanak létrehozni.

A kurzus elméleti előadásokból és az azokat követő gyakorlati workshopokból felépülő tematikája a webdesign alapjaitól többek közt a user interface designon, webes tipográfián, flash designon és az alkalmazásfejlesztésen keresztül a mobileszközökre optimalizálásig számos területet magában foglal. Emellett workflow és jogi ismeretek is szerepelnek az előadások között. Két helyszínen folyik az oktatás, az elméleti előadások a MoholyNagyMűvészetiEgyetemen (1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.), a gyakorlati órák az XMSAkadémia oktatótermében (Duna Plaza – 1138 Budapest, Váci út 178.) zajlanak majd.

“Igyekeztünk minél több praktikus, életszerű részterületet összeválogatni, ezek később akár önálló modulként külön kurzust is kaphatnak, így a jelentkezők egészen részletekbe menően foglalkozhatnak majd az alkalmazástervezéssel vagy a reklámokkal. A sokszínűség másik előnye, hogy a cégek és szakemberek tapasztalatot cserélhetnek, kapcsolatokat alakíthatnak ki a tanfolyam alatt.” – mondta Bakos Maxim, a MOME line ügyvezetője.

Jelentkezés:

 A húsz férőhelyre november 14-én éjfélig lehet jelentkezni a DigitálisDesigntanfolyam honlapján (www.digitalisdesign.momeline.hu) megadottak szerint, a tanfolyam bevezető díja 300 000 Ft+ÁFA. Az október 28-ig jelentkezők 25% early bird kedvezményt kapnak.

További információt a digitalisdesign@momeline.hu emailcímen vagy a +3630 577 6061 telefonszámon tudtok kérni.