Aranyrajzszög Díjátadó ma este a Graphifesten

Ma este kerül megrendezésre a Graphifest keretében az Aranyrajzszög Díjak átadása a Design Terminálban!

A hazai tervezőgrafikus szakma egyik legjelentősebb eseménye, a Graphifest immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre. A november 11-i díjátadóval kezdődő, tíznapos fesztivált a Design Terminál Nonprofit Kft., az Aranyrajzszög Társaság (ART) és a Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társasága (MATT) közösen szervezi a Design Terminál Erzsébet téri épületében.

November 11-én, pénteken kerül megrendezésre a Graphifest nyitórendezvénye, ahol idén tizedik alkalommal adják az Aranyrajzszög Díjakat, valamint kihirdetik a MATT, Liszt Ferenc születése 200. évfordulójának alkalmából kiírt Zene szemeimnek pályázatának nyerteseit. A fesztivál ideje alatt, 2011. november 20-ig a Design Terminál Erzsébet téri épületében megtekinthető kiállítás az Aranyrajzszög Díjra, valamint a Zene szemeimnek pályázatra beérkezett munkákból nyújt válogatást.

A Graphifest részeként Ország, város címmel november 18-án, pénteken, 18:00 órai kezdettel megrendezésre kerülő Design Fórumon két előadás és kerekasztalbeszélgetés keretében az országimázs és -arculat témakörét vitatják meg a meghívott előadók és vendégek.

Megnyitó, díjátadó: 2011. november 11. 18.00, Design Terminál

www.facebook.com/graphifest