Megnyílt a Bagatellini!

 2012 februárjában egy egyedülálló koncepció ölt testet Budapesten: a Bagatellini, melyet a Villa Bagatelle csapata fejlesztett ki a MOM Park bevásárlóközpontban, Segal Viktor mesterszakács segítségével.

A Villa Bagatelle csapatának meggyőződése, hogy az elvitelre készülő ételek is lehetnek finomak, egészségesek és frissek. Ezért úgy döntöttek, életre hívnak egy olyan kávézót és pékséget, ahol minden elsőrangú minőségű, illetve természetes vagy bio alapanyagokból, kézzel, frissen készül: ez a Bagatellini.

A Bagatellini kínálatában az ínycsiklandó szendvicsektől és kézzel készült péksüteményektől kezdve a különleges salátákig, levesekig és a friss, bio hasábburgonyáig számos finomság megtalálható – kicsiknek és nagyoknak, a Villa Bagatelle-től megszokott minőségben, frissességben és mosollyal tálalva. Leveseik, szendvicseik és salátáik megálmodásában Segal Viktor mesterszakács volt partnerük, az “egyszerűség, harmónia, felfedezés” jegyében. A kávékülönlegességek alapanyagát az elsőrangú minőségű Arabica káviról ismert, bécsi Daniel Moser szállítja a Bagatellini számára.

A Bagatellini kávézó mellett egy Brótpékség is kialakításra került, ahol a Villa Bagatelle-ből jól ismert péksüteményeket és kenyereket találják meg a vásárlók. Ahogyan a Bagatellini kávézóban, itt is minden frissen, kézzel, mesterséges adalékanyagok nélkül, kizárólag természetes alapanyagokból készül. Frissen facsart narancslé, bio almalé és friss, szezonális bio gyümölcsök egészítik ki a kínálatot. Ezek – csakúgy, mint a kávézó és a pékség minden hideg és meleg fogása, kávékülönlegessége és péksüteménye – helyben fogyasztásra és elvitelre is kérhetők.

Az üzlet belsőépítészeti tervezését a tulajdonos, Wirtz Ágnes elképzelései alapján a MÁDI-LÁNCOS STÚDIÓ végezte, a Bagatellini grafikai arculatát pedig BARÁTH DÁVID alkotta meg.

www.bagatellini.com