Dürlin by POS1T1ON

Mint bizonyára tudjátok, hamarosan végleg kiköltözik a Merlin a Gerlóczy utcából, de ezzel koránt sincs vége a klub karrierjének – Dürlin néven folyik tovább az élet a belvárostól kissé ugyan kijjebb, de jelentősen terjedelmesebb befogadóképességű helyen. A Dürlin belsőépítészetét a Merlin nagy sikerére való tekintettel ismét a POS1T1ON csapata tervezte. Lássuk a képeket!

A POS1T1ON a Merlinben végzett korábbi munkájuk kapcsán került szóba a Dürer rendezvényház belsőépítészeti munkáinak tervezési fázisában.

“Tekintettel a az 1200 nm- es tervezési léptékre, a jelentős gépészeti felújítási költségekre, a koncepciót és a szűkös büdzsé kiosztását leginkább a technológiai optimalizálhatóságra, a hang és fénytechnológiai tervezésre fordítottuk. A másik legfontosabb szempont a vegyes használat volt: A tervezési briefnél kiemelt szempont volt, hogy tág spektrumon értékesíthető terek valósuljanak meg (esküvőktől az elektronikus partykig). A szempontokat figyelembe véve végül a belsőépítészeti grafika előtérbe helyezése mellett döntöttünk.”

“Monokróm, geometrikus felületeket alakítottunk ki, amelyek az architekturához viszonyulnak. Ezek a falakon, a mennyezeten és a padló felületeken épp úgy megjelennek. A grafikát kiegészítik a tájokoztató rendszer nagyméretű piktogramjai is. Igyekeztünk megtartani az épület eredeti karakterét. Ez a szándék tükröződik a homlokzati felújításnál is. Folyamatban van az egyedileg tervezet bútorok gyártása, illetve az épületkomplexum bejárati fogadóépületének és információs rendszerének kivitelezés, amelyek szintén a design koncepció vetületei.” – mesélik a tervezők.

Alig várjuk a folytatást és nagy örömünkre szolgál, hogy lesz méltó utódja a Merlinnek!

www.lab.pos1t1on.com

facebook.com/durlinbudapest