Little Printer

A legaranyosabb dolog, amit hosszú ideje láttam – Little Printer a Berg Cloudtól. Egy elég ronda kis masina, ami saját összeállításunknak megfelelően nyomtatja ki saját kis hírlapunkat, mindezt hihetetlenül kedves és szerethető formában. Nézzétek!

Analóg arcok voltak, vannak és mindig lesznek is – hívjuk őket grafománnak, a papír szerelmeseinek, vagy oldschool idiótáknak, mindegy, ők az a réteg, akik a könyvet papír formában szeretik olvasni, az újságot a hírlapárustól veszik és a ceruzahegyezőt napi rendszerességgel használják. Nekik – azaz nekünk – találta ki a londoni Berg Cloud cég a Little Printert, egy kis nyomtatót, mely nap mint nap papíralapon tálalja nekünk a híreket.

A Little Printer valójában egy kis formátumú nyomtató, ami az okostelefonunkkal szinkronizálva az általunk kiválasztott hírfolyamok tartalmát gyűjti össze és mini napilap formájában nyomtatja ki nekünk nap mint nap. Az internettel való összeköttetésnek hála, a Little Printer hírforrások széles választékát kínálja, nekünk csak ki kell választanunk azt a tartalmat, amit minden nap el szeretnénk olvasni, melyeket a Little Printer gombnyomásra nyomtat is.

A Little Printer egy kis méretű integrált kompakt termál nyomtatóval működik, beépített wireless antennájának köszönhetően bárhova kerülhet a lakásban, ahol rendelkezésre áll egy szabad konnektor. Műanyag doboza szálcsiszolt acél burkolatot kapott, ami – hát hogy szépen az túlzás – keretbe foglalja a napi sajtót.

A Little Printer által kinyomtatott kis híreket a jellegzetes és kedves grafikai megjelenés teszi valójában ellenállhatatlanná – legyen szó pletykáról, napi hírekről, képregényről, vagy bevásárlólistáról, a Little Printer kis cédulái garantáltan célbatalálnak! Hamarosan indul az előrendelés, és bárkinek lehet kicsi printere. Látogassátok meg a Berg Cloud oldalát, vagy iratkozzatok fel hírlevelükre, ha hozzánk hasonlóan Ti is úgy érzitek, hogy nincs élet Little Printer nélkül!

www.bergcloud.com