Húsvéti tojás-design bajnokság a Mobili Mania-val

A Mobili Mania designbútor stúdió Húsvét alkalmából különleges pályázatot hirdet, melynek keretében a legkülönlegesebb húsvéti tojásokat kerestetnek.

Lehet festett, faragott, hímzett, varrt, öntött vagy akár sütött – a lényeg, hogy különleges, egyedi és ízléses legyen, olyan, amilyet nem láttunk még korábban! A pályázatra nem csak formatervezők, grafikusok, iparművészek jelentkezését várják – bármilyen jó ízléssel tervezett és ügyes kézzel kivitelezett kreatív megoldás esélyes lehet a fődíj megkaparintására.

Pályázni tervvel, grafikával, és megvalósult tárggyal épp úgy lehet. A legkiemelkedőbb alkotások kiállításra kerülnek a Mobili Mania designbútor stúdióban, és bemutatásra kerülnek a Mobili Mania bútorstúdió Facebook oldalán. A beérkezett pályázati alkotásokat formatervezőkből, újságírókból és bloggerekből álló szakma zsűri bírálja el. A Mobili Mania Facebook oldalára feltöltött alkotások  közül közönségdíjast is hirdetnek – ráadásul a szavazók között is értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A pályázat leadási határideje: 2012. március 30.

Eredményhirdetés – 2012. április 5. – 18.00 – Mobili Mania bútorstúdió bemutatóterme

Díjazás:

Fődíj: 50.000 Ft értékű Alessi vásárlási utalvány, mely beváltható a Mobili Mania bemutatótermében

Közönségdíj: 25.000 Ft értékű Alessi vásárlási utalvány, mely beváltható a Mobili Mania bemutatótermében

 

A Facebookon szavazók között Alessi nyereménycsomag kerül kisorsolásra!

www.mobilimania.hu