The Room #15

Néhány évvel ezelőtt már megjelent a the Room magazin egy olyan lapszáma, amely inspiráló nőkkel foglalkozott, a legújabb tavasz/nyári szám pedig végre csakis a férfiakra koncentrál.

A the Room jubileumi 15. lapszáma olyan hazai és külföldi férfiakat mutat be az interjúsorozatokon keresztül, akik munkájukkal és szellemiségükkel friss és meghatározó alakjai a kortárs nemzetközi  alkotói szférának.

Az új Room-ban olvashattok interjút a mindig úton lévő Imran Amed-del, a The Business of Fashion weboldal alapítójával és betekintést nyerhettek Francisco Costa, a Calvin Klein kreatív igazgatójának szakmai és személyes életébe. A képzőművészetet ez alkalommal a fiatal amerikai művész Daniel Turner és a nemcsak hazánkban elismert Csákány István képviselik.

A szerkesztők beszélgettek a nemzetközileg is ismert építésszel és látványtervezővel  F. Kovács Attilával, és Kim Jones-szal aki a Louis Vuitton ház férfi részlegének kulisszái mögé vezeti be az olvasót.

Az új lapszám bemutat egy igazán egyedülálló művészt, és rendhagyó életpályáját: a japán Makoto Azuma-t, aki rockzenészből lett virágkötő és akinek kreációi olyan patinás divatházakat inspirálnak, mint a Dior vagy az Hermés.

A jubileumi szám két címlappal jelenik meg: Perlaki Márton fotóján Axente Vanessa a kifutók egyik legígéretesebb új csillaga, míg Surányi Miklós képén a belga Benoni Loos látható.

A the Room elektronikus verziója már letölthető Ipad-re és hamarosan Iphone és okostelefon applikációban is megjelenik az Otheredition.com oldalon és az Apple Store-ban.

 www.theroom.hu

www.theroommag.blogspot.com