2in1 – A szépség benned

Rendszeres olvasóink jól ismerik már Jarolics Judit divatmárkáját, a 2 in 1-t, hiszen korábbi cikkünkben részletesen bemutattuk a kismamaüzletet kívülről belülről, aki pedig tavaly novemberben velünk volt a Best of Stilblogon, személyesen is találkozhatott Judittal és kollekciójával. Ez úttal a badacsonyi présházban készült katalógusfotózás képeivel örvendeztetünk Benneteket!

„Jé, ez egy magyar márka?”  – ez volt a leggyakoribb reakció a 2 in 1 első katalógusfotóira. Bár egyáltalán nem volt tudatos cél, a divatmárka lelke, Jarolics Judit büszke arra, hogy a vizuális élményeket globális színvonalúnak érzik a vásárlók. „Fontos nekünk, hogy a magyar nők jól érezzék magukat babavárás előtt, közben és után: egyedi tervezésű, biotextilből készült, minden állapotban és élethelyzetben szeretettel hordható ruhákat készítünk” – mondja Judit.

A 2in1 márka több okból is különleges a magyar divatpalettán. Egyrészt a formabontó, újító dizájnt öko-textíliákkal párosítja, másrészt bár a ruhákat kismamáknak tervezték, valójában bárki által hordhatóak, ezért a tinilányoktól a nagymamákig gyakorlatilag minden korosztályt megtalálunk a vásárlói körében. Nem beszélve a divatmárka budapesti üzletéről, melynek belsőépítészeti megoldásait kedves cimboránk, a Cellux Csoport jegyzi!

Idén is formabontó stílusban zajlott a fotózás, ezúttal Badacsonyban, egy présházban. A fotókat Georgij Merjas fotós és Kiss Heni divatstylist jegyzik, a ruhákat Jarolics Judit és Mikita Móni tervezték.

A 2in1 kollekcióját megtalálhatjátok a Retek utcai üzletükben a Mammut mögött, illetve a WAMP frissen nyílt pop-up store-jában a MOM parkban május 18 és 26 között!

 

 

Comments are closed.