Elég, ha fehér? Vagy legyen valami kék?

Június érkeztével hivatalosan is elstartolt az esküvői szezon. A statisztikák szerint augusztusban, júliusban és májusban lépnek frigyre a legtöbben. Nem mindig volt ez így: a 30-as években a november, május és október voltak a házasságkötés slágerhónapjai, a vetési-aratási, kaszálási, szántási csúcsszezont elkerülve.

Finishez közelítenek a hónapok óta tartó előkészületek: a menüsor és az ültetési rend után az izgatott arák végre magukkal is törődhetnek. A ruha valószínűleg megvan már, a színe sem okoz meglepetést. A többség nyilván nem azért voksol a fehérre, mert a szűziességet, fényt és tisztaságot szimbolizálja, hanem inkább azért, mert különleges és ünnepélyes, s mert a fehér esküvői ruha minden nőnek jár.

Kiegészítőikkel sem kockázatnak a magyar menyasszonyok: a karikagyűrű és aranylánc úgy tűnik, örök – e tekintetben nem sok különbség van a huszonegyedik század és a harmincas évek között. Pedig lenne miből válogatni: a modern szabásvonalú ruhák mellé jól passzolnak a designer ékszerek. A SAROLT Fehér kollekció ékszereiben megvan minden, ami a mondóka szerint a sikeres esküvőhöz kell.

Valami régi: a tervező a hagyományos magyar szövési-fonási technikákkal formálta az ékszerek alapanyagául szolgáló bőrt.

Valami új: az ékszerek egyedi formavilága.

Valami kölcsön: a zsinórok, amelyeket a tervező könnyűipar világából kölcsönzött.

És ha nem elég a fehér: valami kék a SAROLT 2012 tavaszi-nyári kollekciójából.

Forrás: sajtóközlemény

www.sarolt.eu