Kele Clothing

Itt az ideje, hogy bemutassuk Kele Ildikó divatmárkáját a Kele Clothingot – stílusos, néhol tradicionális hangulatot idéző, kényelmes városi viseletre alkalmas darabjait egy pillantás alatt megszerettük!

Kele Clothing – S/S 2012
Kele Clothing – S/S 2012

 A Kele Clothing egy nem régiben létrejött márka, melynek kollekciójában főként az utcai viselet kap hangsúlyt. A márka alapítója, Kele Ildikó a MOME-n szerzett diplomát textiltervező, illetve egészen pontosan kötő szakon. A doktori iskola elkezdése után határozta el, hogy létrehozza önálló divatmárkáját, mely hűen közvetíti a tervező személyiségét, egyediségét, kreativitását és a divat iránt érzett őszinte elkötelezettségét.

Kele Clothing – AW 2012-2013
Kele Clothing – AW 2012-2013
Kele Clothing – AW 2012-2013
Kele Clothing – AW 2012-2013

Ildikó két barátjával közösen kezdett dolgozni, így jött létre a márka, melynek kollekciójában természet és tradicionális motívumok által inspirált színes, játékos, izgalmas férfi és női darabokat találunk. A Kele Clothing weboldalán megismerkedhetünk az aktuális kollekción kívül az őszi téli darabokkal, sőt már a jövő nyári férfikollekcióba is betekinthetünk!

A tervezési folyamat során Ildikó a viselhetőség, az egyszerűség, a kényelem és a variálhatóság szempontjait tartja szem előtt. Ezek mentén az értékek mentén születnek meg a kollekciók élénk darabjai, melyek színeikben a föld színeit kreatívan használva közvetítenek játékosságot, friss hangulatot, egyediséget és a kényelmes viselet természetességét.

“A Kele kollekciója azért izgalmas, mert egyensúlyt terem újdonság és tradicionális, természetes és városi viselet között. Nem akar többnek látszani annál, mint ami valójában, szórakoztató letisztultságot és praktikus viseletet kínál, a felesleges részletek elhagyásával.” – mondja Ildikó a Kele Clothing szellemiségéről.