Bevetésen az Éjszaka bajnokai

Augusztus 30-án és 31-én Az Éjszaka Bajnokai veszik át a főszerepet az Anker’t-ben.  A két napos buli során lesz csocsó és strandfoci, debütál a Faun Project egyedi longboard kollekciója, és életre kel az Ankert Kicks is.

 

Az Éjszaka Bajnokai a Puma Social által létrehozott több hónapos aktivitás, aminek elsődleges célja, hogy színt vigyen Budapest éjszakai életébe, és új perspektívába helyezze a bulizást. És hogy kik Az Éjszaka Bajnokai? Az éjszakára szakosodott hétköznapi atléták, akik térről galériába, galériából klubba, klubból hajnali gasztrotúrára járnak, gurulnak, tekernek. Első kézből szerzik az információkat a hét legforróbb eseményeiről, ismerik a város kultikus helyeit, fiatal alkotóit és longboard-kompatiblis lankáit.

 

Az esemény első napján augusztus 30-án 21 órakor hull le a lepel a Faun Project hat darabos egyedi longboardokból és streetsurfökből álló kollekciójáról, az Orionról. A limitált széria megalkotói, Fenyvesi Zsófi, Trellay Levente, Somoskői Gábor és Gelecsér Zoltán, fontosnak tartják, hogy longboardjaiknak saját története és személyisége legyen, és megadhassák a szabadság érzését azoknak, akik deszkáikat választják.

A kollekció darabjai, amiknek grafikai világát az illúzió térgeometria és a dazzle camouflage inspirálta, az éjszaka fényeit idéző neon színekben jelennek meg. A kiállításmegnyitó után az Anker’t Kicks keretén belül a longboardosok és skateboardosok csapnak össze a megszokott 30 perces szettekkel.

Másnap augusztus 31-én szintén 21 órakor nyílik a Puma strandfoci pálya. A meccsek után a PIPELINE dj-i (Anto, Chewby, Vikipop, Eyto, Mr.Hi ) pörgetik a lemezeket egészen hajnalig.  A bajnokságra a helyszínen lehet aznap regisztrálni.

 

 

 Az Éjszaka Bajnokai Vol.1

Időpont: 2012. augusztus 30-31. 21 óra

Helyszín: Anker’t

 

FAUN PROJECT for Puma Social longboard bemutató

Ankert Kicks /  Longboard versus Skateboard

Puma strandfoci pálya avató

PIPELINE

További infó: http://www.facebook.com/azejszakabajnokai

Event: http://www.facebook.com/events/465150123519738/

Forrás: Sajtóközlemény