Girls Next Door

Hatalmas kíváncsisággal és izgalommal vártuk a Girls Next Door szombati megnyitóját. Hitka Viki és Szendrey Gabi, azaz a szomszédlányok elragadó hangulatú és megjelenésű bemutatóterem-műhelyt varázsoltak a Vár aljába, melyet mindenkinek ajánlunk legalább egyszer meglátogatni!

A Girls Next Door egy kivételesen inspiratív hely, változatos funkciókkal. Egyszerre bemutatóterem és műhely, Hitka Viki itt készíti csodás ékszereit és kiegészítőit Soulglobes márkanéven, illetve itt születnek Szendrey Gabi, azaz a BOYSTOYSCREATURES grafikái is. A hely jellegéből és megjelenéséből adódóan azonban sokkal több, mint egy műhely – ideális kiállítótérként is funkcionál, mely a jövőben hónapról hónapra más vendégtervezőnek ad majd alkalmat a bemutatkozásra.

Öröm ide belépni – a kialakítás minden apró részlete kiváló ízlésről, aprólékos odafigyelésről és gondos kezekről tanúskodik. A lányok olyan helyet szerettek volna létrehozni, ami egyszerre képviseli saját vizuális világukat, ugyanakkor visszafogott esztétikumából adódóan befogadó közegként is jól működik. Sikerült!

Kövessétek a Girls Next Door híreit, eseményeit a Facebookon, hiszen az igazi izgalmak csak most következnek!

A Girls Next Door mostantól rendszeres nyitva tartással várja a látogatókat a Csónak utca 7-ben, egy rövid sétányira a Clark Ádám tértől, amit szeretettel ajánlunk! Garantáltan élményben lesz részetek ezen a különlegesen kedves helyen, ráadásul a felfelé vezető úton gyönyörű házakat is láthattok!

www.facebook.com/heygnd